Hogy szoktassam ki a cicámat?
Figyelt kérdés
2 hete van nálunk egy kismacsek. Az elején persze kikönyörögtem, hogy bent aludhasson egy pár napig. Páromat már ettől is a frász kerülgeti, és ennek ugye már két hete.
A nap java részét már az udvaron tölti, enni jön be, ha megijed valamitől, és éjszaka persze bent alszik.
A kérdésem azokhoz szólna akik esetleg jártak már hasonló cipőben.
Egyik napról a másikra csak úgy ne engedjem be? Nekem ez olyan radikálisnak tűnik. Egy 3 hónapos cicusról van szó egyébként.
2010. júl. 28. 19:34
1/2 anonim válasza:
Tedd ki a kis fekhelyét valami biztonságos helyre,és oda szokik,de szerintem akkor már napközbe se engedd vissza..:-)
2/2 anonim válasza:
Próbálj kint otthonos környezetet teremteni neki. Ágy, kaja, víz és foglalkozz vele kint sokat. És ne engedd be. De amúgy sokkal jobb bent etetni, éjszaka altatni (sőt nagy melegben, hidegben még nappal is), kevesebb fertőzés és veszély érheti, főleg ilyen kiscicát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!