Csak akkor legyen benti cicánk ha összegyűlik a pénz szárítógépre?
Nincs szárítógép, van viszont ragadós szöszhenger a 'zikejából. Olcsóbb. :)
Van olyan ruhám, hogy nagyon vonzza a szöszöket és folyton hengerelni kell, de olyan is, amin nem marad meg. Némi macskaszőr mindig van, de azzal szerintem együtt lehet élni.
Ja, most nézem, te nem akarsz szöszhengerezni. Miért? Reggel plusz két perc az életemből indulás előtt, és akkor szerintem sokat is mondtam. Ennyi szerintem belefér.
Nálunk úgy van, hogy a szobába tilos bemennie a macskának. Ott teregetek, vasalok, így nincs macskaszőr a ruhákon. Ha hazajövünk egyből átöltözés itthoniba. Ha az itthoni megy a mosásba akkor előtte leszöszhengerezem. A macskát naponta fésülöm (sima házi rövidszörű) és naponta felprszívózok és felmosok a lakásba. Most vettünk a cicának lazac olajat, állítólag jó szőrhullásra. Valamelyik oldalon azt olvastam, hogy a szőnyegbe ragadt szőrt habkővel lehet a legjobban eltávolítani, hát ha hiszitek ha nem igaz. Egy befőttes üvegnyi szőrt dörzsöltem ki vele a nappali szőnyegből! Hozzáteszem napi porszívózás mellett. Ha jön hozzánk az unokaöcsém neki játszószőnyeg van lerakva a nappaliba addig (habtapi) hogy nehogy macskaszőrt egyen, mégcsak 7 hónapos. Szóval mi minden téren próbáljuk minimálisra csökkenteni a macskaszőrt a lakásban, szárítógép nélkül
☺️.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!