Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Létezik, hogy nem pisil a...

Létezik, hogy nem pisil a cicám? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Pár napja hazahoztam egy kb. 8 hetes kismacskát, valószínűleg bedobták a kerítésen. Nagyon aranyos, játékos. Junior tápot kap, vízzel itatom. De van valami furcsaság. Csak kakit szoktam látni az alomtálban, pisit nem! Anyukám szerint az lehet, hogy máshova pisil... attól félek, hogy valami baja van és nem pisil vagy nem tud pisilni. este viszem le a dokihoz oltatni, de érdekelne ki mit gondol?
2010. júl. 28. 16:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
nem létezik hogy nem pisil minden macska pisil!
2010. júl. 28. 16:14
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Van olyan, hogy nem pisil a kicsicica. Elég súlyos eset, ennél már csak az a rosszabb, hogy ha nem is kakál. Súlyos bélcsavarodás az oka, nem megy tovább a kaki és a pisi a gyomor után. Fel kell vágni a hasát, és egy kis csővel ki kell vezetni a tartalmát. Sztem te is meg tudod csinálni, ha már csináltál ilyet, de ha félsz az ilyenektől, szólj anyukádnak vagy nagymamádnak. Ők biztosan boncoltak már csirkét.
2010. júl. 28. 16:18
 3/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezt ugye te sem gondoltad komolyan???
2010. júl. 28. 16:26
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha nem pisilne, akkor látszana rajta hogy rosszul van. Szerintem máshol intézi el. Milyen almot használtok? A szilikagéles pl. olyan gyorsan beszívja, hogy alig látszik rajta a pisi.
2010. júl. 28. 19:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Sima meszes almot használunk. most jöttünk a doktorbácsitól. azt mondta, hogy valahova máshova üríthet, mert a hólyagja félig telt éppen. egyébként nem 8 hanem már 10-12 hetes a doki szerint:)
2010. júl. 28. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
2-es. Ez állatkínzás, ha esetleg megpróbálnád. Mindig gondolj arra, hogy a következő életedben macska vagy kutya leszel egy ilyen gazdával.
2021. máj. 1. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!