Miért ment el, meg akart/akar halni?
Az egyik cicám 15 éves öreg hölgy, és az utóbbi években mindig megjátszotta, hogy kiszökött az ajtón (panelház) fölrohant pár emeletet, aztán ott sírt az előtt az ajtó előtt, ami a miénk a 2.-on, tehát mindig megtaláltuk.
De múlt hét pénteken teljesen eltűnt, pedig egész délután és este a házat és a ház környékét jártuk, de nyoma veszett. Miért ment el? Talán már meg akar halni, mert öreg?
Annyira fáj, hogy elveszett 6 éves korom óta megvan, a családunk része, én úgy képzeltem el, hogyha egyszer majd meghal, akkor csak nem ébred fel, és kész, és szépen eltemethetjük.
Nem hiszem, hogy visszajönne, annyira fél kint, és elöl-alul már nincsenek is fogai, senki nem ad paradicsomos halacskát a kóbor cicáknak. Az volt a kedvence.
Igaz, hogy az utóbbi évkben, mér erőszakos, és mogorva volt, és többnyire aludt, de akkor is hiányzik.
Egyszerűen nem értem miért szökött ki.
(Ki is plakátoltam a környéken hétfőn, de semmi.)
Nekem is elszökött a cicám .Már belenyugodtunk,hogy elpusztult valahol.DE 2 hét után hazajött csont soványan.Hazatérése után 3 napra elpusztult :( Szerintem hazajött elköszönni :`(
Van még remény,hogy a tied is hazatalál!
Szia!
Még simán hazamehet. Volt egy öreg, 16 éves daganatos macskánk, egyik napról a másikra eltűnt. Azt hittük elpusztult valahol, aztán pár nap múlva állta zaajtónk előtt.
Lehet csak elment mert meg akart tenni egy-két dolgot halála előtt. Szerintem haza fog menni. :)
Első! Ez olyan szomorú! :(
Én azért remélem, hogy hazajön, de annyira panelmacska... Fiatal krában levittük ugyan a telekre, de az már majd' 10 éve volt. Mivel panelcica, nem volt rajta nyakörv sem... A telken rátettük, de itthon úgy gondoltuk kényelmesebb neki nélküle. Semmi hír a plakátok miatt sem.
Lehet, hogy furán hangzik, de még a holt testének is örülnék, mert szeretném tisztességesen eltemetni. Annyira része volt az életemnek, az emlékeimben így is úgy is megmarad, de testének is kijárna a tisztesség. :..(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!