A cicám foton felugrik az ablakomba és nyávog tudnék e tenni ellene valamit?
A macskám folyamatosan ha teheti felugrik az ablakomba.
Eleinte aranyos volt de most már el kezdett idegesíteni. Ne értsetek félre nagyon szeretem a cicám de nem tudtok ötletet adni hogy ne zavarjon többet.
9#
Próbáltam d folyton mocorog
Nagyon szeretem a macskám nem arról van szó hogy gyűlölöm mondtam már sok időt töltök a cicussal csak ha tanulok vagy egyedül akarok leni picit akkor hogy lehet a macskát lefoglalni vagy elintézni hogy ne piszkáljon mert már mondtam nagyon idegesítő tud lenni az hogy folyton nyávikál itt nekem.
Értem lehet azt gondoljátok a cica be való de ugyanúgy el van kint is mert csak az a természetes élőhelye.
Nem kirekeszteni akarom a macskát!
Ha olyan sokat foglalkoznál vele, mint írod, akkor nem az ablakodban nyávogna, hanem valahol napozna, fetrengve horkolna. Az enyémek pl ezt csinálják, mert a saját dolgom előtt foglalkoztam velük, és utána is fogok.
Ennek baromira nincs köze ahhoz, hogy egy macska kijárós-e, csak ahhoz, hogy mennyire van elhanyagolva.
például nekem is fel szokott ugrani az abakba de tanulás közben én sem engedem be mert felugrál az ölembe meg stb
de ő például alapból ha bent is van folyton az ablakban van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!