Hét hetes kiscica nem fog éjszaka fázni a garázsba?
Jajj istenem....
Tedd egy dobozba rongyok közé és nem fagy meg.
Benzinszag lol
Az én autómból semilyen bezinszag nem jön ki!
Ha a tiédből igen akkor nézesd meg szerelővel!!!
Olyan rongyokat tegyél alá amit nem sajnálsz ha összepiszkolja.
Tegyél a tetejére valami rácsot is, hogy ne kolbászoljon ki este a dobozból.
Én régi hűtőszekrénynek a rácsos polcát tettem rá 1 téglával..
Reggel enged ki az fontos!
Külömben begubózik.
Pár napra ez is egy megoldás aztán már elég idős lesz, hogy rendet tegyen a garázsba :)
Minek kellett macska ,ha minél hamarabb ki akarod rakni a szűrét szerencsétlennek ? Ha a hideg nem,majd egy szomszéd kutya vagy egy autó elintézi ne aggódj ! Nem kell állatot tartani,és akkor nem zavar senkit ,arra nem gondoltatok esetleg ? Minek nektek macska ,komolyan,indokold meg,miért akarsz macskát "tartani" ,hogy fogsz róla gondoskodni ha azt sem tudod hol jár ?
Ráadásul nem mindenki szereti a macskákat, majd ha más kertjét sz.rja össze , ne csodálkozz ha megmérgezik vagy meglövik . Akkor jösz ide sírni gondolom,hogy a szemét autós /szemét szomszéd/ szemét kutyák stb ..
Így van, nem kell hinni a sok oktalannak, akik ide járnak hülyeségeket irkálni, és akiknek nem lenne szabad kutyát meg macskát tartani.
Jobb lett volna persze várni még az elhozatallal pár hetet, de 7 hetes macska már elég önálló tud lenni szükség esetén. Hozzánk másfél éve egy 4 hét körüli kis kandúr jött be az udvarra, nem találtuk meg a gazdáját, maradt. Az első éjszakától a kb. 15 fokos szuterénben lakott, egyedül. Szerencsére nem egy nyávogós fajta. Kb. 10 nap volt annyira hozzászoktatni a foxit, hogy már hosszabb időre is egyedül lehetett hagyni őket, de már 2-3 nap után játszott vele a macska, ha ott voltam. (Pedig először úgy vettük észre a macskát, hogy a kutya meg akarta enni, csak nem tudta előszedni a kőrakásból.)
Csinálj neki egy dobozban vackot még bent, ahová odaszokik, és utána ezt tedd ki a garázsba is, hogy a saját ismert helye is ott legyen vele.
Fázni nem fog, ilyen korban már elég jó a hőszabályozása, meg van is annyi esze, hogy a legjobb helyet választja. Csak azért ne hagyd még magára 1-2 hétig, mert még nem annyira önálló, hogy ne féljen egyedül. De addig is szoktathatod a garázshoz, pl. nappalra is rövidebb időszakokra kiteheted.
A miénk csak akkor jár a garázsba, ha beszökik, és mikor megtaláljuk, mindig az autó tetején alszik.
Mikortól lehetne kirakni? Kábé fél éves korától. Addira megszokja a rendet, hogy ti vagytok a család, és van idő a fokozatos kiszoktatásra (NEM hét hetesen, hanem mondjuk négy hónaposan...), hogy csak felügyelettel van kint, míg meg nem szokja, hogy hol az otthon.
De nyilván nektek tökmindegy, ha elkóborol vagy elpusztul, hoztok egy másik túl korán elválasztott szerencsétlent, nyilván van elég ott, ahonnan ez jött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!