Fialni fog a cicám kinti cica mit tegyek?
Állatvédelmi törvény, amelyet megszegsz:
2002. (LXVII.) Korm. rendelet, 24. § (1.)
Az állattartó gondoskodni köteles az állat megfelelő és biztonságos elhelyezéséről, szakszerű gondozásáról, szökésének megakadályozásáról.
Abban a pillanatban, ahogy a macska elhagyja a telket, már meg is van szegve a törvény, ugyanis elszökött otthonról, illetve ha nem tudod hol van, mit csinál, mit csinálnak vele (bántják, mint irtad megtörtént), akkor nem tudod biztonságban tartani!
Itt zárom le. A testvérem már három kobor kutyust vett magához Tavaly adományokkal is segítette a közei menhelyet.
Az aki bántani akarta a cicám meg kapta a büntetését.
Nem itt kell oktatni ezekről az embereket sőt olyat akit nem is ismersz.
Mi kérünk elnézést, nem tudtuk, hogy te ilyen szentéletű vagy. 🙄
Nem kell a falusi életmódot a primitívséggel összemosni, mert rengeteg falusi ismerősöm van, de egyik sem olyan ostoba mint te, és nem olyan az állattartási "kultúrája" mint neked. Szerencsére.
"Falusi" vagyok én is,mégis fel tudom fogni az ivartalanítás fontosságát.
Ja,és kedves szentéletű kérdező,az én macskáim is mind az utcáról vagy bántalmazó gazdáktól vannak,mégsem verem a nyálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!