Hogy tudnám elfelejteni a cicámat? (lent)
Már 1éve meghalt, és ma lenne 3éves.Most nagyon rossz, de mindennap gondolok rá, föleg este , mert vele aludtam.
És van egy takaró amin aludt és mindig azzal alszok, mert akkor olyan mintha ott lenne velem.Ha rágondolok akkor szinte rögtön sírok...
Más is van így ezzel?
Van másik cicám, de akkor is .Tudom nem kéne ,de öt jobban szerettem többinél.Rajta kívül még kettő cicám volt,vagyis most kettő cicám van.
Nagyon sajnálom a Ti cicáitokat és kutyusaitokat is.Áhh olyan rossz:(
Köszönöm a válaszokat.
23:13-as, ha viccnek írtam volna Nem ide írtam volna!:@
Kívánom hogy veled is történjen ilyen! Csak azért is!
Nekünk is meghalt az egyik telephelyen a 2 éves cicánk, betegségben. Nagyon megsirattam!
Pár hete született a másik telephelyünkön 11 kiscica, most őket gondozgatom, de ott nem maradhatnak. Szívesen adnék Neked egy kiscicát, ha vele foglalkoznál, biztosan enyhülne és idővel elmúlna a fájdalmad, és a kiscicával is jót tennél, mert nem kellene menhelyre mennie, ahol aztán elaltatják! Lakásban élek két cicám van, én sajnos nem tudok többet befogadni. Ha segítenél (Magadon és a kiscicán) légyszíves írjál! Szia, Éva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!