mitörtént vele?:O Amúgy részvétem a cicó miatt, az én kutyám ma ment el :( 6 éves volt:'(
2010. júl. 27. 22:33
2/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom a kutyusodat:(
Nem tudom mi volt a baja pontosan.Az állatorvos semtudta, csak azt mondta , hogy lehet, hogy mérgezés.
2010. júl. 27. 22:35
3/14 anonim válasza:
Szegény:(
Tudom milyen érzés:(
Idővel elmúlik.
2010. júl. 27. 22:38
4/14 anonim válasza:
szerintem tüntesd el az olyan holmikat, ami rá emlékeztet..ez így önkínzás, és szerintem ez már egy picit túlzás..és vigyél haza egy másik cicát!
sok sikert
2010. júl. 27. 22:40
5/14 anonim válasza:
hát az én kutyusomat a szemem elött ütötték el ma délután 6 éves Pulit, és azért 1 Puli igazán ragaszkodó, olyan dühömben voltam, hogy odamentem a söfőrhöz már a folytogatás is bennem volt hogy most megölöm amiért ilyet tett aztán rájöttem nem ért annyit, mert a házunk elött voltunk a kutyával, elöttem volt 4 méterrel a kutya az úttól 2 méterre talán még messzebb is volt, megsem moccant a kutyám, csak amikor látta hogy felé megy a kocsi, tőlem 3 méterre ment el, tehát a kutyámat telibe!:@ a szemét állata! ottt helyen szétszedtem volna dühömben :'(
2010. júl. 27. 22:41
6/14 SzilKa válasza:
Én is így voltam ezzel, egy évig rémálmaim voltak a cicám halála után (minden álmomban meghalt), míg meg nem lepett a pasim egy másik cicával. Ő segített, bár hosszú időbe telt, mire tudtam őt is annyira szeretni, mint a régit.
2010. júl. 27. 22:42
7/14 anonim válasza:
és láttam ahogyan elkezd a kocsi elől elfutni, vagyis kezdett volna, bennem él az a másodperc, hogy elérte a hátsó lábát és végül az egészet elütötte:'(
2010. júl. 27. 22:43
8/14 anonim válasza:
szerezz egy kismacskát amivel foglalkozni kell.
2010. júl. 27. 22:44
9/14 anonim válasza:
Szegény. Igazán sajnálom, részvétem.
Szerintem a takarót tedd el, egy kis dobozba, a többi tárgyal együtt, ami emlékeztet a cicádra. Teljesen normális, ha néha eszedbe jut és még fáj - hiszen szeretted. A takarót váltsd fel egy plüssállattal, úgy lesz mit ölelned!
Jobbulást (:
2010. júl. 27. 22:45
10/14 anonim válasza:
és még mindig tisztán emlékszem hogy olyan élettelenül a földreesett 2-szer megfordult, az ütés miatt, és nem kelt fel többé :'(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!