Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hogy tudnám elfelejteni a...

Hogy tudnám elfelejteni a cicámat? (lent)

Figyelt kérdés

Már 1éve meghalt, és ma lenne 3éves.Most nagyon rossz, de mindennap gondolok rá, föleg este , mert vele aludtam.

És van egy takaró amin aludt és mindig azzal alszok, mert akkor olyan mintha ott lenne velem.Ha rágondolok akkor szinte rögtön sírok...

Más is van így ezzel?

2010. júl. 27. 22:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
mitörtént vele?:O Amúgy részvétem a cicó miatt, az én kutyám ma ment el :( 6 éves volt:'(
2010. júl. 27. 22:33
 2/14 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom a kutyusodat:(

Nem tudom mi volt a baja pontosan.Az állatorvos semtudta, csak azt mondta , hogy lehet, hogy mérgezés.

2010. júl. 27. 22:35
 3/14 anonim ***** válasza:

Szegény:(

Tudom milyen érzés:(

Idővel elmúlik.

2010. júl. 27. 22:38
 4/14 anonim ***** válasza:

szerintem tüntesd el az olyan holmikat, ami rá emlékeztet..ez így önkínzás, és szerintem ez már egy picit túlzás..és vigyél haza egy másik cicát!

sok sikert

2010. júl. 27. 22:40
 5/14 anonim ***** válasza:
hát az én kutyusomat a szemem elött ütötték el ma délután 6 éves Pulit, és azért 1 Puli igazán ragaszkodó, olyan dühömben voltam, hogy odamentem a söfőrhöz már a folytogatás is bennem volt hogy most megölöm amiért ilyet tett aztán rájöttem nem ért annyit, mert a házunk elött voltunk a kutyával, elöttem volt 4 méterrel a kutya az úttól 2 méterre talán még messzebb is volt, megsem moccant a kutyám, csak amikor látta hogy felé megy a kocsi, tőlem 3 méterre ment el, tehát a kutyámat telibe!:@ a szemét állata! ottt helyen szétszedtem volna dühömben :'(
2010. júl. 27. 22:41
 6/14 SzilKa ***** válasza:
Én is így voltam ezzel, egy évig rémálmaim voltak a cicám halála után (minden álmomban meghalt), míg meg nem lepett a pasim egy másik cicával. Ő segített, bár hosszú időbe telt, mire tudtam őt is annyira szeretni, mint a régit.
2010. júl. 27. 22:42
 7/14 anonim ***** válasza:
és láttam ahogyan elkezd a kocsi elől elfutni, vagyis kezdett volna, bennem él az a másodperc, hogy elérte a hátsó lábát és végül az egészet elütötte:'(
2010. júl. 27. 22:43
 8/14 anonim válasza:
szerezz egy kismacskát amivel foglalkozni kell.
2010. júl. 27. 22:44
 9/14 anonim ***** válasza:

Szegény. Igazán sajnálom, részvétem.

Szerintem a takarót tedd el, egy kis dobozba, a többi tárgyal együtt, ami emlékeztet a cicádra. Teljesen normális, ha néha eszedbe jut és még fáj - hiszen szeretted. A takarót váltsd fel egy plüssállattal, úgy lesz mit ölelned!

Jobbulást (:

2010. júl. 27. 22:45
 10/14 anonim ***** válasza:
és még mindig tisztán emlékszem hogy olyan élettelenül a földreesett 2-szer megfordult, az ütés miatt, és nem kelt fel többé :'(
2010. júl. 27. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!