Melyik jobb egy Maine Coon kölyöknek, a Royal Canin Kitten, vagy a Royal Canin Maine Coon Kitten?
Mindenképpen a legjobb minőségű tápot akarom neki venni, 4 hetes kora óta Royal Canin Kittenen él, és a Maine Coon Kitten 4 hónapos kortól van ajállva. Most 3 hónapos a cica.
Ja és ha van vkinek Maine Coon kölyke, akkor küldhetne képet is :)
Pont tegnap beszélgettem egy nagyon tapasztalt cicással, aki azt mondta:
A száraztáppal nem szabad spórolni, a drágábbat kell neki megvenni, mert minden vitamin benne van. Legjobb a Royal Canin és a Trainer Fitness. Az, hogy ezekből melyik típust kapja a cica, az mindegy, hiszen ezekben mindben megvan a számukra fontos vitamin.
Szia! Nekem is Maine Coon cicám van. Ő már 16 hónapos.
Amikor kicsi volt Royal Canin tonhalas szárazat kapott, 3 hónapos korától 1 éves koráig pedig Hill's SP Kitten tápot, csirkéset és halasat. 1 éves kora után pedig Royal Canin Maine Coon tápot, mert az kell a nagytestű cicák csontozatára.
Köszi :) Én a Maine Coon kittennel etetek :)
Kicsit drágább de szerintem jobb :)
múgy a te cicád hány gramm ha szabad megkérdezem?
És fiú vagy lány?
Az enyém se semmi!
Harap, karmol persze csak játékosan, aztán végigdübörög a házon, fel az emeletre, majd le, stb.. El nem tudtam volna képzelni hogy ilyen macsek létezhet...
Ő az, Gordon:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!