Mennyi ideig tekregnek a cicák? (többi lent)
Anyámnak volt az a felfogása, hogy a macskának büntetés, ha bent van a házban. Fél, maximum 2 éves korig éltek a macskáink. Elütötték, megmérgezték őket, vagy elkapta a kutya, vagy csak simán felszívódtak. Én imádom a macskákat, állandóan gyászolnom kellett őket, ha sírtam, akkor meg kiabált, hogy ne sírjak már, mert mindjárt megver, ez csak egy macska...
Azóta elköltöztem, van 2 benti cicám, köszönik szépen, jól vannak. Megvan mindenük, finomakat esznek, vannak játékaik, bútoraik, kaparófájuk, jól érzik magukat, jókat játszanak, szeretve vannak, eszükben sincs kimenni. Nyugodtan ki lehet szellőztetni, nem kell attól tartani, hogy lelépnek, sőt. Kiülnek az ablakba és nem mennek el. Gondoltam már rá, hogy elviszem őket sétálni, ki is vittem már többször őket kézben az ajtó elé, pár pillanat múlva kiugrottak a kezemből és szaladtak be a házba.
Én megértem a helyzeted. Szeretném bent tartani a cicákat, de a párom allergiás rájuk, ezért nem élhetnek bent végig. Ennek ellenére ő is nagyon szereti őket és az allergia ellenére szinte mindig bent vannak. Persze muszály kiengednünk őket. És ők is szeretnének kimenni. Ha teljesen bentre neveltük volna őket, akkor ez nem biztos, hogy így lenne. De ahonnan elhoztuk ott kint voltak, így ez a lehetőség kiesett.
Ezt azelőtt is elmondhattad volna, mielőtt mocskolni kezdtél. Úgy látom nagyon szereted a cicákat, tehát átérezhetted volna kicsit jobban az aghodalmam. A törvényt nem szegtem meg soha, továbbra sem fogom, mivel nem Magyarországon élek, ebből fogva nem vonatkozik rám:). Maskor kérlek szépen gondold meg, hogy mit írsz először, mert -nekem ugyan nem-, viszont lehet, hogy másnak, akinek esetleg nem kerülne elő a macskája, még inkább lelombozás képpen hatnának, miattuk még inkább elveszítené a reményt. Az utolsó kommentet nagyon értékelem és köszönöm, hogy abbahagytad a fölösleges személyeskedést. Én is nagyon-nagyon szeretem a cicáimat, egy cipőben járunk. Azt mondom, hogy mi, cicagazdik tartsunk ösdze!;)
Kellemes délutánt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!