Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Valószínűleg meghalt a cicám...

Valószínűleg meghalt a cicám és lelkiismeretfurdalásom van miatta, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Hosszu évek óta velünk élt, az utóbbi időben nagyon magának való volt, de gondoltam hogy ez természetes hiszen evett, aztán aludt, elment ide oda. De ugye már nem játszott úgy mint régen. Így kevesebbet foglalkoztam vele, csak megetettem.

Hirtelen lett valami baja, valószinüleg megmérgezhették és mire orvoshoz vittük volna már nem volt a helyén. Bár már csinált párszor ilyet hogy eltűnt, de most látszott rajta hogy valami gond van. Annyira sajnálom szegényt.

2020. ápr. 5. 23:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
73%
Minden okod megvan a lelkiismeretfurdalásra. Felelőtlen voltál.
2020. ápr. 6. 07:23
 12/13 anonim ***** válasza:
84%

Sokra megy a sajnálatoddal..Valaki megmérgezte a macskádat,és még megkérdezed mi a baj vele,hogy kijárós? Hát ez.

És egyébként törvény kötelez rá,hogy az állataidat a kerítésen belül tartsd.

2020. ápr. 6. 07:30
 13/13 anonim ***** válasza:
84%

Ember, ne mondd már, hogy nem fogod fel az eset után is, hogy veszélyes kiengedni???

6 éves volt csak?? Egy macska 20 évig is élhet, ha bent tartod!

2020. ápr. 7. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!