Nem lehet hosszú szőrű macskám?
Ha az anyukádnak tényleg macskaszőr allergiája van (orvosilag bizonyított) akkor már attól a 3től is igen csak szenvedhet. Igazából azt sem értem h eddig hogy bírta.
Bár...nekem 5 éve van himalájai perzsa cicám. Mielőtt haza hoztuk a szüleim kézzel lábbal ellenkeztek ellene...mondanom sem kell h előtte csak kinnti cicáink voltak, télen jöhettek be néha melegedni. A lényeg h hazahoztuk és egyik sem tudot neki ellen állni. Előtte anyum kitalálta h ő allergiás a kinnti cicáinkra és h egy perzsától csak befulladna. De emlékszem mikor haza hoztuk ugy babusgatták mintha csak egy unoka lett volna :)
Na ennyit anyum "szőr allergiájáról" :)
Sok sikert!
orvosilag is bizonyított, allergiás kutyára macskára. pedig kutyánk is van és hosszúszőrű... azt pedig ő akarta és akar egy másikat is.
ezért is most nem értem macska akkor miért ne jöhetne mégegy. én nem látom hogy szenvedne egyáltalán picit is a macskáktól.
látszólag semmi baja anyumnak. bár igaz az is hogy fogalmam nincs milyen allergiásnak lenni valamire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!