Egy 2-3 éves nagyobb testű macskának elég lehet 100g alutasakos táp egy napra?
Van egy 2-3 év körüli nagyobb testű kandúrom, nem rég fogadtam örökbe, így nem tapasztaltam még testtömeg változást mióta én etetem. Egy ismerősömtől kaptam pár zacskó 100 grammos Felix Junior 6-12 hónaposoknak való alutasakos tápot, mert neki nem eszi a macskája. A leírásában az van hogy kétszeri adagra jó ha beosztom neki egy napra. Reggel odaadtam neki a felét, de szinte a mosdóba kimentem 2 percre és mire visszaértem már csak az üres tálka felett állt értetlenül, mintha várná a több kaját. Azóta is napközben sétálgat a tálkája felé és nézegeti hogy van-e benne valami.
A kérdésem igazából az lenne, hogy elegendő-e egy ilyen 100 grammos alutasakos neki egy napra, felét reggel, felét este, illetve nagy probléma-e hogy ez junior 6-12 hónapos cicáknak való táp? Az utóbbi az gondolom nem nagy gond..
Fressnapf Premiere márkáját javaslom. Árban sokkal baràtibb, mint az emlegetett Purizon, a beltartalma szuper (árérték arányban a mai napig nem találtam jobbat), és rengeteg változat van speciális igényekre is, ha szükségét látod.
8 kilós nagymacskánk is 60-70 g körül eszik napi kétszerre bontva, és jóllakik.
A kérdésből azt hittem nagyobb a cicád, mint 4kg, az enyém még nincs egészen egy éves és majdnem 6kg:D
Ő jelenleg 10deka szárazat eszik(keverten kap: purizon, applaws, carnilove), estére egy 70grammos tasakost(applaws), de az nem nagyon táplálék, inkább csak víz miatt, meg nasinak kapja.
Néha főzök neki a táp helyett csirke-pulykahúst, májat, tojást, kis répát, brokkolit, édesburit, cukkinit imádja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!