Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskák teherbeejthetik a...

A macskák teherbeejthetik a saját gyerekeiket (többi lent)?

Figyelt kérdés
Van egy elhagyott ház ahol sok kóbormacska van együtt (nőstény/kandúr/kicsi/nagy/mindenféle színű és fajtájú). Na a lényeg: Ott meghalt az ottélő ember, és a házat csak néha-néha tartják karban a hozzátartozók, de a macskákat hanyagolják..szoktam etetni őket, és minden évbe születnek legalabb egyszer kismacskák..egyre többen vannak (bár pár kicsi meghalt, de így is). Konkrétan már nem is tudom követni, mert már mindegyik mindegyiktől terhes. Az is eszembejutott, hogy akár az egyik kandúr teherbe is ejthette az egyik nőstény gyermekét? Van ilyen?

2020. márc. 30. 12:11
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Van hát, a macskák között nem számít a vérvonal...
2020. márc. 30. 12:15
 2/15 A kérdező kommentje:
Hát reméltem is.
2020. márc. 30. 12:24
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Kérj állatvédő szervezetektől segítséget,nqgyon edvezményesen,ivartalaníthatnád a kandúrokat,így nemlenne több szaporjlat
2020. márc. 30. 12:30
 4/15 anonim ***** válasza:
85%

Kutyánál, macskánál nincs családi kapcsolat, ha párosodásról van szó.

Elvesztették azt a képességüket, ami a vadállatoknál megvan, hogy felismerjék a saját szülőt, testvért.

2020. márc. 30. 12:34
 5/15 A kérdező kommentje:
Hú..értem.:) akkor semmi baj.
2020. márc. 30. 13:11
 6/15 anonim ***** válasza:
90%

Mi az, hogy semmi baj? Meg, hogy remélted is?

Nem normális, ha több macska összezárva szaporodik összevissza. Szólni kell állatvédőknek, mert így még ki is nyírják egymást előbb utóbb, plusz betegek lehetnek, szenvednek stb.

2020. márc. 30. 21:31
 7/15 anonim ***** válasza:
32%
Többet érsz, ha meghirdeted őket, hogy árván maradtak. Állatvédők nem fognak segíteni. Saját példámból tudom. Nálunk is meghalt a szomszéd, és 7 macska maradt. Van aki jólelkű és befogadja, vagy szüksége van egy egerésző cicára.
2020. márc. 31. 00:07
 8/15 A kérdező kommentje:

Reméltem is, hogy nem számít a vérvonal.

A macskákkal meg semmibaj sincsen.

2020. márc. 31. 00:12
 9/15 anonim ***** válasza:
13%

"Elvesztették azt a képességüket, ami a vadállatoknál megvan, hogy felismerjék a saját szülőt, testvért."

Lótusz van meg a vadállatoknál, kedves 4-es. A fiatal hímeket azért verik el, azért kell új vadászterületet keresniük, messze a szülőktől, hogy csökkenjen a beltenyészet kockázata. Amúgy meg nem akkora tragédia a beltenyészet, mint ahogy azt gondoljátok. A kutyafajtákat is úgy tenyésztik ki, hogy a kívánt jegyeket hordozó példányokat egymással pároztatják, függetlenül a rokoni köteléktől. Persze, van némi kockázata, de ezt inkább csak az ember esetében vesszük észre.

2020. márc. 31. 17:02
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
"Persze, van némi kockázata, de ezt inkább csak az ember esetében vesszük észre." Ha csak az embereknél veszed észre, legközelebb ne csukott szemmel szemlélődj jó?
2020. márc. 31. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!