Milyen nevet adnátok ennek a cicának?
2020. márc. 26. 23:16
11/23 anonim válasza:
de goni:S 3-szor 4-szer nem akarta betölteni, elküldeni az oldal, akkor mindig megnyitottam újra, az előzőt bezártam, bemásoltam oda, amit írtam, újra rámentem, hogy elküldés, most meg berakta több válaszomat is. Igaz, a többihez írtam kiegészítést; de az első kommentek, amik nem teljesek, amik rövidebbek, törölhetők. A kommentet elmentettem, ha eltűnne esetleg valamelyik olyan ötletem , amelyet még pluszban írtam, majd beírom még utólag.
13/23 anonim válasza:
Én semmilyet. Meg se tartanám. Imádom a macskákat, anyámnál van 2, a családban 5, de azok normális megjelenésűek... Ő sajnos nem. Bocsi.
15/23 NAPSUGÁR29 válasza:
Mondanàm, hogy Bàsztet, az egyiptomi macskaisten, de ez magyarul nem hangzik túl jól, szóval mindenki röhögőgörcsöt kapna, ha meghallanà.
16/23 anonymousreview60 válasza:
Safranek kisebb fülű és vörös. Ilyen kinézetű, névtelen betörőmacska volt a Macskafogóban.
A fülek miatt a Goblint vagy a Batcatet javaslom.
17/23 anonim válasza:
Nem baj. De Safraneket ütötték mindig.
18/23 anonim válasza:
Ennek a szegény macseknak az apja vagy az anyja volt denevér?
19/23 anonim válasza:
5-ös:
Igen, ő egy gyönyörű fekete orientális cica :)
Nagyon szeretem ezt a fajtát, olyan elegánsak, karcsúak, és árad belőlük a nyugalom.
Mivel Nagy-Britanniából származik (ott kezdtek el foglalkozni azzal, hogy elfogadott fajta legyen), én brit eredetű nevekben gondolkodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!