Honnan tudható meg hogy fajtiszta e a cica?
Elég ostoba dolog egy törzskönyv nélküli macskára ennyi pénzt kiadni...Akár én is mondhatnám, hogy eladom nektek a cicám kölykeit, darabja 25.000 ft, mert fajtiszta.
És ezt mégis ki veszi be?
Mondjuk én nem vagyok a híve annak, hogy fajtiszta cicát tartsak, mert csak a nyűg van vele. Persze ez egyéni vélemény, mert aki cicát akar, ingyen is hozzájuthat a legszebb, legkedvesebb kiscicákhoz...
Viszont aki ennyire fontosnak tartja, hogy fajtiszta legyen a kisállata, nem veszi meg törzskönyv nélkül.
Azt javaslom, hogy keresse fel a barátnőd a csajszit, és vegye rá, hogy csináltassa meg a törzskönyvet, mert anélkül nem hiheti el neki, hogy tényleg fajtiszta.
Tegnap még nagyon vehemensen állítottad, hogy törzskönyves is, meg nagyon fajtatiszta és szóba sem állsz azzal, aki ezt másként gondolja stb.
Sajnálom, de én inkább egy nagyobb szőrű házinak mondanám.
Nézd meg őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!