Meddig lehet cumisüvegből etetni a kiscicákat?
Gondoltam.
De amúgy esznek rendesen, szóval úgy kezdtük, hogy óránként, majd szép lassan lett belőle 4 óránként, azután kiváltottuk a reggelit-vacsit, majd ebédet, uzsit, ment is, elfogadtak mindent. De a kora hajnali meg késő esti szopira nem kérnek mást, csak sípolnak. :D
De egyszer úgyis felnőnek, vagy amikor kamaszodnak majd 6-8 hósan és akkor lesznek ivartalanítva is, gondolom addigra csak leszoknak.
Köszönöm a választ, de már nem tápszert, hanem cicatejet kapnak(amire az van írva, hogy nem újszülött kiscica felnevelésére való, hanem fiatalok, felnőtt és idős macskák táplálékkiegészítő eledele).
Egy hónapja átváltottam nekik erre, gond nélkül elfogadják, de tányérból nem kell, csak ülnek felette és sípolnak. De cumiból dorombolva bújnak hozzám, vagy hasukat vagy a hátukat vakartatják. Reggel-este 10-10 perc, szóval mondom, ha ettől jobban érzik magukat miért vegyem el tőlük?
Ha ártok nekik, az más, akkor leállítom őket, de ha amúgy annyi, hogy "örök gyerek" cicák maradnak, az nekem nem gond, hamarosan úgyis végeznek. Biztos nem fognak felnőtt korukban ezt igényelni.
Amúgy benti cicák, nem tudom mire érted, hogy kihat a felnőttkorukra, kifejtenéd?
Nem szándékozok ártani nekik.
Köszönöm a válszokat.
Amúgy oltásokkor a doki mindig megmosolyogja őket, nem mondta, hogy ártana, bár azt sem, hogy de jó.
Nem tudom.
Rendben, akkor leszoktatom őket.
Hogy legyen? Holnaptól nincs több, vagy fokozatosan, néha még adjak? Vagy az nem következetes?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!