Hazaviszi, a cica elbújik, persze hogy nem eszik, nem iszik, mert idegen új helyen van, idegen emberek veszik körül, meg kell szoknia a helyét! Sok féleszű ember meg nem ilyen macskát akartam, mert jaj, mi lesz most, megharapja, megkarmolja a visítozó kölykét, és akkor a macskának mennie kell! :(
2020. jan. 24. 12:54
3/33 anonim válasza:
Szegény kiscicák! :'(
2020. jan. 24. 12:56
4/33 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam. Időt se hagynak nekik. Szerintük a macska szenved, inkább visszahozza, nem akarja, hogy szenvedjen.
2020. jan. 24. 12:57
5/33 anonim válasza:
Türelmetlenek az emberek, nem várják meg, hogy a cica megbarátkozzon az új környezettel, az új gazdival.
2020. jan. 24. 12:58
6/33 anonim válasza:
Félig off, fél éves volt a macskánk, mikor örökbefogadtuk. Hazavittem, és azzal a lendülettel beköltözött a hűtő mögé egész napra.
Barátnőm kérdezte, hogy na, milyen érzés macskagazdinak lenni? Mondtam eddig semmi változás, mert a macskát még nem is láttam... :D
Estére már némi kajával elő bírtam csalogatni, de csak elmarta, és visszabújt. De pár nap alatt teljesen belakta a lakást.
2020. jan. 24. 12:59
7/33 anonim válasza:
Mert nem választod ki megfelelően a leendő gazdikat, csak ingyen kiscica jeligére a kezébe nyomod annak, aki jelentkezik.
Fogalmuk sincs a macskatartásról, a macska viselkedéséről, így mikor nem úgy viselkedik, ahogy várják, nyilván az első reakció az, hogy visszaviszik.
2020. jan. 24. 13:02
8/33 anonim válasza:
OFF, de egy csomó szaporító ("Micikének át kell élnie az anyaság örömét!" "A kiscicák olyan cukik, kell egy!! Majd ha megunom elajándékozom" "Úgyis csak egy cicája lesz, hiszen első szülés" - és lesz nyolc, vagy épp "az ivartalanítás drága, de nem fogom lakásban tartani" mentalitású emberkék, a teljesség igénye nélkül...) nem érti, hogy miért pofázunk egyfolytában a szaporítás ellen, aztán mennek facebookra sajnálkozni a sok utcán talált, gazdátlan, csontsovány és beteg macskás poszt alá. Adnak egy darab lájkot, mert az sokat segít.
2020. jan. 24. 13:03
9/33 anonim válasza:
6. válaszoló: Nálunk is pont ugyanígy volt, ahogyan Te írtad! :D
2020. jan. 24. 13:03
10/33 anonim válasza:
Mennyi idős kiscicák, és egyáltalán miért születtek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!