Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért hozzák vissza az ingyen...

Miért hozzák vissza az ingyen kiscicákat fél-1 nap után?

Figyelt kérdés

Okok:

-Sír a cica.

-Elbújik a cica.

-Nem eszik, nem iszik a cica.

-Fél a cica, nem barátkozik.

Mi lehet a baj?

2020. jan. 24. 12:46
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
54négyzetméteres lakásban élhet egyáltalán 3 macska? Nem fognak feljelenteni?
2020. jan. 24. 14:24
 22/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell mindenkinek az orrára kötni, és akkor nem. :D
2020. jan. 24. 14:40
 23/33 anonim ***** válasza:
100%

Őszinte leszek, amikor a cicámat befogadtam, bennem is felmerult egy gondolat erejéig, hogy visszaviszem. Bár ez egy hét után volt!

Napokig nem evett, bujkált, sírt, rettegett tőlünk.

Persze türelemmel megszeretett, de nem mindenkinek van hozzá.

Azt hiszik egyszerűbb állatot tartani, sok a felelősség, nincs hozzá kedvük stb.

Nem mindenki alkalmas allattartonak.

A fenti tortenethez hozzátennem, hogy több, mint 10 éve volt. Azóta is velem van és imádom.

2020. jan. 24. 14:46
 24/33 anonim ***** válasza:
91%
Mert nem értenek a macskákhoz, türelmetlenek. Én 1 éves cicát fogadtam be macskamentőktől az előző halála után. Elsősorban alaptermészet alapján választottam a millió közül, mégis volt kétségbeesés részemről. 3 napig nem evett, elbújt, éjszaka sírt a szekrény tetején, de nem mert lejönni. Első és második napon nem is csodálkoztam, békén hagytam, de harmadik nap már nem csak a macsek sírt, hanem én is.. Leginkább azért, mert tudom, hogy nem bírják a koplalást, 3 nap után már tönkremehet a májuk. Többen is javasolták, hogy vigyem vissza, és bevallom, bennem is felmerült, mert nem akartam, hogy "éhen haljon". Szerencsére nem tettem, 3. nap este végre már evett valamennyit, másnap előbújt magabiztosan és lehetett simizni, dögönyözni. A legtündéribb cica lett belőle, nagy hiba lett volna visszavinni.
2020. jan. 24. 16:27
 25/33 anonim ***** válasza:
100%
Senki nem tudja hány macskád van. :D meg szerintem senkit nem is érdekel, nem kell mások orrára kötni.
2020. jan. 24. 18:58
 26/33 anonim ***** válasza:
82%

Családi ház, vagy albérlet egy emeletesben?

Nálunk kb 120 nm2-en vannak 10-en. Szerintem nem sok a 3 ennyi helyen, de ha emeletesben laktok, el kell olvasni, mit írnak erről szabályzatban. De jól mondják a többiek, nem kell más orra alá kötni, van 1 macskád és jól van.

2020. jan. 24. 19:40
 27/33 A kérdező kommentje:

Panel albérlet.

Tudják már, mikor kiszaladtak.

2020. jan. 24. 19:59
 28/33 anonim ***** válasza:
100%
Minden lépcsőház falán kint van a házirend, miszerint a szomszédok beleegyezése kell a kisállat tartáshoz. Ugyan kit érdekel, ki kérdezi meg a szomszédokat? :D Én még soha nem hallottam olyat, hogy valaki engedélyt kért volna a szomszédtól. Mi sem kértünk senkitől beleegyezést, a saját tulajdonú lakásomban nehogy már az állatgyűlölő vén kujontól kérjünk engedélyt! Ha följelent, jelentsen, mi is meg tudjuk keseríteni az életét ha kekeckedik, ezt közöltük is vele, nem is meri nálunk a gyufát! :D
2020. jan. 24. 21:19
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
nem meri kihúzni a gyufát
2020. jan. 24. 21:20
 30/33 anonim ***** válasza:
100%

A szomszédok nem köthetnek bele, ha a társasház ilyen szabályt hoz, az magasabb jogszabályokkal ütközik, érvénytelen.

Ha a tulaj beleegyezik, nem lesz gond.

Nálunk 35 nm-en van kettő. :)

2020. jan. 24. 21:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!