Hogyan kell rászoktatni?
Figyelt kérdés
3 hetes kiscicáim vannak. Szopnak még, de én úgy hallottam, hogy már ilyen idős korukban lehet adni nekik száraz eledelt,de én nem tudom hogy hogyan szoktassam rá őket:(
Tudnátok tippeket adni?
A válaszotokat előre is köszönöm!:)
2010. júl. 25. 03:17
1/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem még nyugodtan hagyhatod hogy szopjon amíg az anyamacskának van teje .És amíg ő engedi mert az "anyatejben" vannak olyan anyagok hogy annak szügsége van a kiscicának rá h teljesen kifejlődjön de az se jó ha sokáig szopik Úgy szokathatod rá hogy például a száraz tápba raksz egy kis tejet vagy konzerves kajával eteted. természetes először kis mennyiségben.
2/7 anonim válasza:
három hetes kiscicákat még nem kell.
Utána is nem szárazzal, hanem nedvestáppal kell kezdeni.
Rászoktatni meg nem kellm őket, kiteszed egy kis tálkába és, majd maguktól megtalálják és megeszik.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat, megfogadom:)
2010. júl. 25. 14:18
4/7 anonim válasza:
Elég 4-5 hetes korban elkezdeni az átállást nedves tápra (junior). A tejet pedig fokozatosan kell vízzel hígítani.
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2010. júl. 25. 19:50
6/7 anonim válasza:
3 hetes cica még fiatal.Majd 1,5 hónaposan,vagy akár 1 hónaposan is...De mindegy.A szárazkaját be is kell áztatni ilyen piciknél,én a konzervet ajánlom,de Whiskasosat,az a legjobb minőségű,és JUNIORT!Vannak ilyen könnyebben rágható tápok is,de ha vízbe áztatod a JUNIOR SZÁRAZTÁPOT,az úgy jobb.
7/7 A kérdező kommentje:
értem, és köszi h írtál:))))
2010. júl. 26. 17:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!