Miért néz folyton a macska?
Figyelt kérdés
Van hogy csak úgy bámul, és mikor odanézek gyorsan elnéz. Visszanézek, megint engem néz és megint gyorsan elnéz. Miért csinálja ezt? Másnak a macskája is ilyen?2020. márc. 8. 08:02
1/13 anonim válasza:
nemtudom, nekem három van, az egyik minden ásításánál mélyen a szemembe néz xD kis bolondok
2/13 anonim válasza:
Istenem, ebben neked mi olyan nagy dolog? De most komolyan, paranoiás vagy?
3/13 anonim válasza:
Tényleg zavaró tud lenni.
Ül és néééz.
Nema csöndben, halálos nyugalomban, ül és néz.
Itt van 5 macska, amikor jollaktak ,de még nem fürdenek, van hogy odaulnek a kozelembe és néznek.
Vagy az egyik fürdik, és észreveszi, hogy a többiek néznek, az is inkább azt csinálja.
És még hunyorogbak is.
Ilyenek ezek. Kíváncsi lennék mit gondolnak.
4/13 anonim válasza:
Engem csak akkor zavar, amikor eszem. Bámul, követi a szemével a kaját, hiába előtte evett. Olyan nézése van közben, mintha azt kívánná, fulladjak meg. 🙄
6/13 anonim válasza:
semmi, csak azon gondolkodik, hogyan kéne megenni téged.
De mindig elveti, mert ő a kisebb.
7/13 Hardy Weinberg válasza:
Meg akar ölni. Csak túl nagy vagy neki.
8/13 A kérdező kommentje:
Egyébként meg bújik és dorombol.
2020. márc. 8. 11:21
9/13 anonim válasza:
Ja, lehet.
Most is néz, itt alszik mellettem de néz. Nyitva a szeme.
Felkeltsem?
10/13 Csataló02 válasza:
Az enyém pont ilyen. Mondjuk ő kinti macska, de ahogy kilépek az ajtón le nem veszi rólam a szemét. Félelmetes, kíváncsi lennék ilyenkor mit gondol, tényleg. 😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!