Hogy tűnhetett el a macskám? Hol lehet?
Arra gondoltam hogy a párom ki engedte mikor nem voltam itthon mert én dolgoztam ő volt itthon egesznap. Szerintetek meg mondaná ha ő engedte volna ki? Tudom hogy utalja őket de én imádom a cicakat😣
Reggel meg etettem mielőtt elmentem dolgozni.. Mikor haza jöttem már nem volt itthon 😢
Ha minden ajto, ablak csukva (szo szerint minden, igen, akar 2m magasan levö kis bukoablakok is is), akkor nyilvan valaki kiengedte. Ha csak ketten fertek hozza a lakashoz, akkor kizarasos alapod parod lehetett. Nem feltetlen szandekosan.
Igazabol most nem az az elsödleges, hogy ki engedte ki, hanem hogy megprobaljatok megtalalni. Szomszedok lattak esetleg? Környeket bejartatok? Nincsenek a lakasok elött ücsörgö humanoid terfigyelö nenik, akik mindig, mindenröl tudnak?
Ha lakasba tartott cica, akkor simán kiengedte.
H..lye lenne elmondani, tudja hogy balheznal.
A barátnőm exe megmérgezte a macskát.
Bosszúból...
"Ha lakasba tartott cica, akkor simán kiengedte.
H..lye lenne elmondani, tudja hogy balheznal.
A barátnőm exe megmérgezte a macskát.
Bosszúból..." :OOO
Az én barátnőm tengerimalaca kiesett az erkélyen amíg cigiztem. Nem mondtam el neki, nem kellett a balhé. Nem mondtam el neki, mert úgysem tehettünk volna semmit. Én elég rosszul érzem magam miatta azóta is. Lehet véletlenül ráült a macskádra, vagy ilyesmi, és csak szeretne megkímélni az igazságtól. Nem tudhatod.
Szurkolok, hogy meglegyen a cicus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!