Help! Hová tünhetett a kis macskám?
Van 4 kis macskám, és 2 anya macska. most leszenek a kicsik 3 hónaposak. Kint alszanak nyáron a hátsó udvaron , egy elkerített fedett helyen.
MA reggel a nagy nyávogásra, és fujjogásra mentünk ki, gyorsan kimentem hogy nézzem mi volt az. Az anya macskák is oda szaladtak a kicsikhez hogy mi volt ez. Amikor oda értek az anyák, annyira meg ijedtek hogy elugrottak onnan. Mire én is oda értem a 4 macskábol nem volt csak 2 . Most 4 órával később előjött a 3. kis cica is. De a negyediknek még nyoma sincs. Hová tünhetett? Valami elkaphatta? Ha igen akkor mi?? Ez a 3. kiscica is felfújt szőrrel jött elő. Valamitől nagyon megijedhetett. Kutya az biztos nem volt. Róka meg még ugy se. Mert láttuk volna ha valahol elszalad, mert nagy nyílt a terület. Ja, és egy kan macskát láttam még elszaladni onnan. De ha a kis macskát elkapta volna, akkor nála lett volna. De semmi , az egész házat és a körnékét átkutattam, de nincs meg.
:(
a kandúr megölhette a 4. kicsit, nem kell ehhez, hogy elvigye vagy mint zsákmányt tartogassa, mert nem erről szól a dolog (nézz utána az oroszlánoknak pl, az új hím ott is megöli a kölyköket)
simán lehet, hogy még valahol bujkál szegény kicsi...
és nyest vagy menyét is elkaphatta :(
de azért nagyon drukkolok, hogy meglegyen a pici cica
Végre!!! Meg van a kiscica :)))
Kint voltam az udvaron és hívtam megint. Az utcán volt Kb 100-150 méterre innen. Szaladt haza és nyávogott. Szegény :).
Nem tudom hogy kerülhetett oda, amikor kint se voltak még az utcán, csak az udvaron. Szerintem meg elmenekülhetett a cica amikor megijedt atol a valamitöl. És a kb 5-6 házzal arréb lakó ember ellopta. MErt már egyszer el lopta az anya macskát is, úgy mentünk érte. Most meg a kicsit el lopta, valahogy kiszökhetett és haza jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!