Alig eszik a cica, sovány is, de a súlya nő? 10 hónapos. Van ilyenkor növekedés ugrás náluk?
Kiskorában gyorsan nőtt, azután 6 hósan belassult és most egy hónapja alig eszik, elég sovány, de a súlya mégis 40dekát nőtt.
Most 5 kg.
Volt vérkép nézés, semmi baja.
Ivartalan kandúr, tényleg sovány, csípőcsont, horpasz, borda. Elég nagy cica, amúgy találtam kiskorában, keverék gondolom.
Mit jelent az, hogy 5 kilós 10 hós cica nem lehet sovány?
Miért mennyi idős korukig nőnek a cicák? Azt hittem ilyenkor már befejeződött, és simán vannak 6-7 kilós macskák is, miért ne lehetne sovány?
1-1,5 éves korig simán nőnek. Amúgy ha enyhén kilátszik a csípőcsontja meg beesett a horpasza az pont úgy a normális. Nem hiszem, hogy egy 5 kg-s macska sovány lenne, főleg hogy még csak 10 hónapos és már ennyi.
Az enyém is ilyen súlyban volt 10 hósan egyáltalán nem volt sovány, most 3 évesen 7 kg, ami nagynak számít egy keverék utca mix. cicához képest.
De ha szerinted sovány rakhatsz fel ide képet és meglátjuk milyen.
Látni nem fogod, mert hosszú bundás, de érezni lehet.
Akkor ő is lehet vagy 7 kilós?
Én azt hittem nem nőnek már, azért furcsálltam, hogy alig eszik, mégis nőtt.
De most, hogy mondod, mintha a farka rövidebb lenne, de akkor valószínűleg nem az ment össze, hanem a teste hosszabbodott:D
Köszi a válaszokat amúgy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!