A cicám egyik szemét elkell távolítani, hogyan tovább?
Van egy 6 éves nőstény cicám, az egyik szeme megsérült, ma este fogják megműteni, holnap reggel hozom haza. Bármilyen tanácsot fogadnék, de főként az érdekelne hogy 1 szemmel ugyanúgy tud e érvényesülni mint eddig? milyen hátránya van?
Nagyon bizonytalan vagyok.
Az orvos azt mondta meglehet próbálni az antibiotikumot de valószínűleg az sem segítene rajta, ezért belementem a műtétbe.
Bízom benne hogy jól döntöttem. Mégis lelkiismeret furdalásom van mert megsem próbáltam.
Nekem 14 évig élt a félszemű kandúr cicám.
Ráadásul úgy, hogy ivaros kinti macska volt a szüleim falujában az egyik szomszédnál, és úgy vesztette el a fél szemét. Még orvoshoz se vitték el... A szomszédasszony mondta, hogy a férje el fogja vinni pár falura és kirakja a kocsiból, mert ő "megundorodott" tőle, mert félszemű.
És elhoztam és ivartalaníttattam, megmutattam orvosnak a sebet stb, és és lakásmacska lett belőle, 14 évesen pusztult el.
Szóval ne aggódj, nem lesz semmi baja a cicának :)
Arról nem írtál, kinti vagy benti cica.
Hendikepes cicát szobacicaként érdemes tartani, ezt leszámítva jó élete lesz. :)
Sziasztok! Kinti benti egyaránt de valahogy nagyon szeret kint lenni, főleg ha süt a nap kint szeret napozni.
Nagyon izgulok, annyira sajnálom szegényt!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!