Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek, ha hallom a kis...

Mit tegyek, ha hallom a kis macskákat nyávogni a padláson, de nem tudom, honnan jön a hang?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom,hogy mi tévő legyek lehetnek vagy húszan a macska és nem értem Miért ott vannak fönn,hogyan lehetne őket ki seccingelni,vagy le hozni őjuket? Nem tudom mi tévő legyen mostan fentről is hallom,de,hogy nem tudok töllük aludni ez nem járja,valami állat szellidito,vagy vanaki nem ismer vanakit akit tudná őküt leszedni? Én próbáltam felmenni,de nem merek mert a nagy cica fúj mint a qua élet amint egy fokot lepek a lépcsőn már fújja egyszerűen féllek tovább menni,biztosan félti a kicsieit és ha engem meg kap a lépcsőn én attól nagyon féllek,mert akar le is eshetek a ijedségtüll minden választ szivessegel olvasom le kell szedni őküt gazdát is keresnék nékeik,ha leszedtük onnét,akkor rögtön el vihetőek lesznek! féltem a cicákat,meg persze szeretnék,már nyugodtan aludni szóval,hogyan ?

2020. febr. 27. 05:33
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
24%
gyújtsd fel a tetőt, arra kijönnek a tűzoltók és ők majd lehozzák a macsekokat. hacsak nem félnek a fújástól!
2020. febr. 28. 16:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!