Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mit tegyek, ha hallom a kis...

Mit tegyek, ha hallom a kis macskákat nyávogni a padláson, de nem tudom, honnan jön a hang?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudom,hogy mi tévő legyek lehetnek vagy húszan a macska és nem értem Miért ott vannak fönn,hogyan lehetne őket ki seccingelni,vagy le hozni őjuket? Nem tudom mi tévő legyen mostan fentről is hallom,de,hogy nem tudok töllük aludni ez nem járja,valami állat szellidito,vagy vanaki nem ismer vanakit akit tudná őküt leszedni? Én próbáltam felmenni,de nem merek mert a nagy cica fúj mint a qua élet amint egy fokot lepek a lépcsőn már fújja egyszerűen féllek tovább menni,biztosan félti a kicsieit és ha engem meg kap a lépcsőn én attól nagyon féllek,mert akar le is eshetek a ijedségtüll minden választ szivessegel olvasom le kell szedni őküt gazdát is keresnék nékeik,ha leszedtük onnét,akkor rögtön el vihetőek lesznek! féltem a cicákat,meg persze szeretnék,már nyugodtan aludni szóval,hogyan ?

2020. febr. 27. 05:33
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
65%

Mit szívtál?

Adsz nekem is?

Macska ügyben a legközelebbi menhelyet keresd.

2020. febr. 27. 11:29
 12/21 anonim ***** válasza:
71%

Na jóvan.. Ez így full troll. Még az első sztori hihető volt a második már kreténség.

De tegyük fel, hogy mégis igaz. Kérdező mondd meg melyik település laksz vagy mi van közel nagyváros, aztán talán tudunk adni környékbeli állatmentők számát, akik elviszik az egész almot. Amúgy a kandúr nem nagyon marad a kölykökkel, mert egész háremet tart.

2020. febr. 27. 11:41
 13/21 anonim ***** válasza:
77%
Egyáltalán nem biztos,hogy macskák, nálunk a nyest okozott hasonló kalamajkát, hívtunk egy szakembert és csapdával megfogta, majd elvitte és lakott területtől távol elengedte.
2020. febr. 27. 12:03
 14/21 anonim ***** válasza:
51%
Jól szórakozol? Unalmas vagy, a fenti kérdésed még úgy ahogy elolvastam, az utána lévő kommented már nem, annyira átlátszó a dumád! Láttál egy két ilyen szövegű hirdetést a Jófogáson, aztán gondoltad feldobod egy kicsit az unalmas életedet, ideírsz a gyakorira. Sokan azonnal átlátnak rajtad, ne erőlködj, gyakorolj még nagyon sokat!
2020. febr. 27. 12:46
 15/21 anonim ***** válasza:
33%
Elgondolkodom..tűnődöm, hogy ezek macskák lehetnek e, hogy padláson, vagy a fejedbe, nemtudom eldönteni. Ellenben múltkor volt bent a Piros mama a boltban, jött aznap harmadjára a fél literes bakterért, és az se normális. Hogy ez az egész a Hajnival lehet e összefüggésben, na az az egy, amit igazán nemtudok.. Teljesen összezavarodtam, de persze, a segítség az mindig elkél, és én ott segítek, ahol tudok. a macskáktól nem félek, de tériszonyom, na, az van. csalétekkel lépre kell csalni őket a földszinten! ott kell majd megnézni kicsodák, micsodák ezek. ennyit tudok mondani.
2020. febr. 27. 12:51
 16/21 anonim ***** válasza:
61%
Figyeljél már öreg, azt elhisszük, hogy marha messze laksz Pesttől, de azért érthetően írni már mégis csak tudni kéne, nem? Felét nem lehet értelmezni az irományodnak.
2020. febr. 27. 13:26
 17/21 A kérdező kommentje:
Első sorba Bíbor Piroska a nagyneném ő sokkal jobban ért az állatok nyelvén mint é n. Sikerült felmenni a padlásra,viszont akkor néma csend, leszállt a köd nem hallni nem látni semmi furcsát, gondolnám,hogy befészkeltek valahova és miért nem nyávognak,ha fent vagyok? Fentre is vittem fel ételt,hátha lejönnek,ha jól laktak viszont nem tudom melyik irányban vannak és setét van így is csak kapallodzok kis zseblámpára gondoltam,de nincsen itthol venni,pedig nem igazan szeretnék semmit a macskák miatt azért annyit nem ér nekem ha lecseng a 2 hét úgyis végük én úgy hiszem,ha van olcsó és jó ötletetek,akkor osszátok meg megpróbálok rajtuk segíteni,de pénzt bele áldozni sajnos mink nem tudunk.
2020. febr. 27. 14:35
 18/21 anonim ***** válasza:
82%

Kedves Válaszadók!

Ne bántsátok szegényt, nyilván baj van a toronyban:

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__testveri..

2020. febr. 27. 16:12
 19/21 anonim ***** válasza:
Regős Bendegúz
2020. febr. 28. 06:40
 20/21 anonim ***** válasza:
40%
Vigyél fel egy kandúrt, az majd elrendezi a sorsukat.
2020. febr. 28. 12:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!