Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macska csipőficam mit csinálta...

Macska csipőficam mit csináltatok vele?

Figyelt kérdés
Az 1 éves kis kandurcicám nagyon-nagy betegségből felépült (macskanátha) de mivel napokig nem evett, nem ivott, mert nyelni sem tudott, próbáltam befecsekndezni neki, de minden visszajött, így leépült, most már a betegségen túl van orvos által írt gyógyszerek segítségével, de a hátsó két lábával úgy megy mint egy csipőficamos. Elvittem az orvoshoz, azt mondta nem tud vele mit kezdeni, adjak neki immunerősítőket és idővel helyrejön. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?

2020. febr. 16. 13:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Az állatorvos nem áll a szakmája magaslatán, vidd másikhoz, a neten keress.
2020. febr. 16. 13:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Az én cicámnak térdficama van, egyik lábán traumás (beakadt valahova), a másikon veleszületett (ez nem okoz gondot neki). Mikor kiderült, erős gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító szert kapott 2 hétig. Javulás 1 hét után látszott. Sokáig kapott utána zöldkagyló port, ez ízületeknek nagyon jót tesz. Azóta is évi 2-3x kúraszerűen kapja 1-2 hónapig. Sok gyógyszert kapott, nem szerettem volna jobban terhelni a szervezetét, ezért kerestem ilyen szert.
2020. febr. 16. 14:36
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
2-es vagyok, illetve ismerős csípődiszplázia gyanús németjuhásza is zöldkagyló port kapott. Innen jött az ötlet, hogy kipróbáljuk. A farkaskonyha oldalon rendeltem, 100% zk por, nem tabletta.
2020. febr. 16. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Meg se nézte a csípőjét? Röntgen?
2020. febr. 16. 14:39
 5/7 A kérdező kommentje:
Megnézte, de a válasza ez volt amit írtam. Köszönöm a komenteket.
2020. febr. 16. 17:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Én elvinném egy másik orvoshoz is, hátha az komolyabban tud vele foglalkozni, a lényeg hogy ne fájjon neki. A kagylókivonatot embereknek adják, de megjegyzem nem sokra jó. Ha kenési gondja van azt oldja meg az izületben, másra nem jó.
2020. febr. 16. 19:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Amit az emberek vesznek, tabletta formában közel sem jó, de ez igen is az. Tapasztalat, többszörösen. Nem mondom, hogy 100% mindenkinek jót tesz, de nem árt. Plusz ezt gyógyszeres kezelés után adtam

[link]

2020. febr. 17. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!