Vesebetegségre hajlamos cicának hogy pótoljam a napi folyadékot csak száraztáp mellett?
3-4 pisi az átlagos és normális.
A szárazra nem iszik?
Esetleg kipróbálhatod az itatókutat, hátha abból többet inna, a macskák jobban szeretnek folyó, friss vízből inni.
De, iszik a szárazra, csak félek, hogy nem eleget. Szerintem olyan féldeci lehet egy nap.
Azt hittem a cicák 5-6x pisilnek naponta, mint a kistestű kutyák, mert nem tudják sokáig tartani.
Három gombóc reális.
Tegyél ki a lakás több pontjára, több típusú tálban vizet, valamelyikre rá fog kattanni. Sok macska pl háklis rá, hogy a kajája mellett nem iszik, műanyag tálból nem iszik, túl kicsi tálból nem iszik, csak friss vagy csak állott vízből iszik......
Adj neki választási lehetőséget, aztán valamelyik majd bejön :) Ha belefér anyagilag, az itatókutat is ki lehet próbálni.
5 vizes tálkája van.
Mindegyikből iszik. Csak kicsiket.
Ő is beleiszik az enyémbe, de abból is kicsit csak.
Ő tápot kizárólagosan magában, szárazon eszi meg. Amikor húskonzervvel kevertem vagy húslevessel áztattam be, akkor csak megrázta a mancsát és ott hagyta, majd amikor nem figyeltem oda kitépte a tápos zacsit és úgy ette a szárazat, hogy csak a farkincája volt kint:D Ha külön adom a húslevest vagy konzit imádja, de keverve kösznem:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!