Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Összepiszkítja az udvart a...

Összepiszkítja az udvart a macska, mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Korábban már írtam ki ide kérdést ezzel kapcsolatban, van 3 kinti cicánk, akik miután elvégezték a dolgukat, nem kaparják el. Rájöttünk a válaszolókkal, hogy kemény a talaj, ezért hozattunk egy nagyobb kupac sódert, ahová piszkíthatnának, de továbbra sem oda piszkítanak, hanem az udvarra szanaszét. Van bármi megoldás, vagy meg kell tanulnom azzal együtt élni, hogy mindig bele fogok lépni ha kimegyek az udvarra?
2020. febr. 2. 17:30
 1/6 anonim válasza:

Nálam is ugyanez a helyzet annyi finomítással hogy nekem nincs macska, csak az utca kóbor macskái bejárnak hozzám. A kocsibejáró csík között van leszórva vastagon sóder, és állandóan televan cuccal, nincs elkaparva és olyan mintha emberi termék lenne 😂😂😂 Lehetetlen takarítani, mert rengeteg van és szanaszét.

Én azt fogom csinálni hogy kicsit jobb idő lesz elvitetem a sódert és a megszokott helyüket locsolni fogom hipós, fertőtlenítővel hogy elnyomja a macska szagokat és így legközelebb nem mennek oda, mert nem érzik a megjelölt szagokat.

2020. febr. 2. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
68%
Menj ki minden reggel és szedd össze. Ugyan ezt csinálom kinti-benti kutyánál. Nagyon mást nem tudsz tenni.
2020. febr. 2. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sóder az nagy szemcsés, nem? Finom puha homok kell nekik. Vagy felásod a kemény talajt, vagy hozatsz puha homokot😄
2020. febr. 2. 18:56
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
Sóderbe nem is fognak. Enyémek még a szilikagélest sem szerették, mert beszorult az ujjaik közé. Vegyél almot, akár a legolcsóbbat is, tedd egy nagyobb műanyag dobozba, mutasd meg nekik. Menni fog. Majd írd meg, sikerült e.
2020. febr. 2. 19:51
 5/6 anonim ***** válasza:
79%
Száraz puha homok kell nekik!
2020. febr. 2. 20:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Ásd fel a földet egy területen, vagy hozass sima földet, homokot. A sóder durva anyag, nem fogják kapargatni.
2020. febr. 3. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!