Muszáj kivárni az egy évet pontosan a macskák oltásánál vagy lehet előbb is? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sajnos az állatorvos nem tájékoztatott megfelelően, ezért orvost is váltottunk.
A kinti macskáim sajnos csak a kombinált oltást kapták meg, amit egyszer megismételtek pár héten belül és ennyi.
Most szeretném nekik beadatni a macska leukózis és a veszettség elleni védőoltást is a kombinálttal egyült.
Van még 2 hónap kb az egy év lejáratáig, úgy terveztem, hogy egyszerre oltatom be akkor mindennel őket, nem külön mindenre.
Az nem gond, ha még nem telt le az 1 év van pár hónap?
2020. jan. 12. 10:35
1/3 anonim válasza:
Nem hiszem,hogy annyira számítana az a két hónap.Nekem azt mondta az orvos,hogy a veszettség elleneit nem lehet egyszerre beadni a többivel,majd kérdezz rá.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi!
Azt írja, hogy veszettség elleni + kombinált, a honlapján pedig így van feltüntetve.
Most úgy is másikhoz megyünk sürgős esetben, megkérdezzük ő mit mond.
2020. jan. 12. 11:20
3/3 anonim válasza:
Én a helyedben most beadatnám a veszettség ellenit, azt maj ráér 3 évente ismételni. Aztán pár hét múlva a leukózis ellenit, az nem baj ha korabban kapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!