Kezdőoldal » Állatok » Macskák » SOS a cicám párizsi függő!...

SOS a cicám párizsi függő! Nem eszik semmit! Mi a fenét tegyek?

Figyelt kérdés

A szomszéd 3 napja adott neki egy kocka párizsit, azóta semmit nem eszik meg, amit én itthon adok neki, csak az ajtót kaparja, menne a szomszédba párizsiért!! De én nem akarom, hogy ilyeneket egyen, mikor itthon sütöm neki a csirkét, a halat, a májat, meg kapja a 80% hústartalmú, minőségi vitamindús száraz macskaeledelt!!

A dokit felhívtam, azt mondta előbb utóbb enni fog. Nem tud vele mit csinálni! Valami tipp? Utálom a szomszédom!!

2020. jan. 12. 08:01
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
A,úgy nem hinném, hogy egy óra alatt vmi baja lett volna. Előtte még nem volt semmi.
2020. jan. 12. 18:25
 22/27 A kérdező kommentje:

Amúgy applaws kitten száraz eledelt kap, vagyis ez a kedvence.

Meg van még purizon kitten, carnilove kitten, orijen cat kitten, acana halas.

Úgy szokta kapni, hogy 3/4 rész applaws, hozzá negyed rész még egy fajtából(purizon vagy carnilove vagy orijen vagy acana), mert magába a töbi nem igen csúszik, de így bekeverve rendesen eszi.

2020. jan. 12. 18:29
 23/27 A kérdező kommentje:
többi***
2020. jan. 12. 18:30
 24/27 anonim ***** válasza:
29%
Igen, ennyi idő alatt valóban nem történhetett baja, de a kérdésből nem volt világos a szitu. Hát nézd, ha már eszeget, akkor olyan nagy baj csak nem lehet! Az is lehet, hogy izgatott az új élmény miatt, és menne át játszani! Nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet volt átvinni, mertbha rákap, akkor folyton hisztizni fog az ajtónál, esetleg szökni is megpróbál.
2020. jan. 12. 19:32
 25/27 A kérdező kommentje:

Elnézést, hogy nem volt tisztán érthető.

Hát akkor vagy nem megy át többet vagy rendszeresen, de kizárólag felügyelettel, nehogy megint összeegyen vmit ...

2020. jan. 12. 20:26
 26/27 anonim ***** válasza:
67%

Először is.

Nem engedjük idegen macskával össze a saját cicánkat. FELV/FIV betegségek, és egyébb okok miatt sem. ( Atka, bolha etc)

Másodszor. Ha a macska nem eszik több órán át sem, azonnal orvoshoz kell vinni, mert mérgezéstől kezdve bármi baja lehet.

Ha jól értem a te macskád egy órán keresztül nem evett csak ki akart menni, és kapart.

Ebben az esetben nem a macskával van a gond. Hanem a türelmetlen gazdival.

Értem én, hogy szereted és azt akarod, hogy a legjobb legyen neki. Másként nem is vennél neki márkás tápot.

Viszont ha tényleg szereted, kicsit utána olvasol mi veszélyes, milyen magatartási formák mit jelentenek.

Sok sikert.

2020. jan. 13. 19:32
 27/27 anonim ***** válasza:
55%
Ha koplaltatod, a májának 2-3 napon belül baja lesz, és belehal. Ne hallgass a paraszt trollokra, akik koplaltatásra biztatnak, egyrészt ostobák, nem értenek hozzá, másrészt gazemberek, vihogva ártani akarnak. Macskát ha koplaltatsz, kinyírod a máját, és elpusztul. 3 nap elég hozzá.
2021. ápr. 22. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!