Prevital táp vélemények?
Sziasztok!
Ma 3 (nem vicc) állatosban voltam Budán, hogy vegyek a macskáknak valami tápot. Sem Iams, sem Josera nem volt sehol, nem tudták hogy mikor lesz.
A "legjobb" táp, az a Prevital volt, 30%-os hústartalommal, így megvettem azt, hogy ne haljanak éhen.
Viszont gyanúsan olcsónak találom, a 30%-os hústartalmával...
Ti mit szoktatok adni nekik ilyenkor? A húst nem eszik meg (inkább éheznek), kipróbáltam.
A tápot hajlandóak egyedül megenni.
Milyen tápok vannak még, amik nincsenek tele hulladékkal?
Smilla tápot vesszük a cicceknek Zooplus saját márka, rendelni kell:
3x1-eset szoktuk a két cicának, nem esznek sokat, de lehet venni 4 és 10 kilós kiszerelésben is, ha sok cicusod van:)
Nem ismerem a tápot, de ha 30% valamilyen hús van benne, még ha nem is a legjobb minőségű, akkor az már fényévekkel jobb, mint a whiskas, friskies, stb.
Én amúgy petissimoról szoktam Orijent rendelni, most viszont anyagi okokból boltból választottam tápot, kímérve...
Itt Szigetszentmiklóson volt az állatos boltban bárányos Leonardo, úgyhogy azt vettem.
Ja, ami nincs tele "hulladékkal" az az Orijen, Acana, csak ezek egyeseknek elég drágák...
Jó alternatíva lehet valamivel olcsóbban az Applaws, Real Nature (fressnapfes), illetve talán a legolcsóbb a Purizon.
70% hús van benne, gabonamentes és 6.5 kiló rendelése esetén csak 1730Ft/KG.
Így elég sokat lehet vele spórolni...
Illetve még ott az említett leonardo is, csak az kicsit drágább mint a Purizon [link]
Mi ezeket mind próbáltuk és az Orijent tenném első helyre, második helyre a Leonardot (a kevés kukorica tartalmával együtt, egyszerűen jó hatással van a macskákra), harmadik helyre a Purizont...
Azt hinné az ember, hogy az Acana és az Orijen ugyanaz, csak az Acanában kevesebb a husi, mert ugyanazok gyártják, de az én macskáim annak ellenére, hogy az Orijent falják, sem az Acanát, sem pedig az Applawst nem eszik...
Köszönöm a válaszokat. :)
2 macsekom van, de annyit zabálnak, mintha 4-en lennének. Ráadásul elég válogatósak (főleg a kandúr), sem halat, sem húst, sem fürjtojást nem esznek pl.
Rendelek akkor netről, de most elég sos volt vennem valamit, mert nem volt már kajájuk és féltem, hogy megölnek.
Imas-et vettem eddig, mert az volt olyan, aminek viszonylag normális volt a hústartalma meg Josera-t, de valamiért egyiket sem lehetett kapni a boltokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!