Van, aki amint kaparászik a cica az alomban egyből megy és takarítja? Éjjel is?
Az egyik szomszédomnak van két macskája és éjjelente mindig hallom, hogy 2-3x is zörög a folyosón. Reggelente mikor megyek munkába mindig panaszkodik, hogy mennyi gond van velük, éjjel is fel kell kelnie, hogy almot cseréljen.
Most, hogy itthon voltam egy hetet nappal is, vagy 5-6x mászkál ki-be.
Ez normális dolog? Minden macskatartónak "ilyen nehéz az élete"?
Szerintem ez már kényszerbetegség lehet.
Nálam 2 macsek van, esténként takarítom az almostálakat és ennyi.
Na várjunk, jól értem? Pisil a macska, erre a szomszéd felkel, megfogja az alomtálcát a cirka ~4-5 kg alommal együtt, kivonszolja a folyosóra, kilapátolja a kakit/pisit, majd visszacipeli az alomtálcát? MI AZ ISTEN F...ÉRT??? :DD
Vagy nem tudja-érti, hogy mi az alom funkciója, és csak egy vékony rèteget tesz a doboz aljára hogy mindig kiönthesse, ha csak ránéz a macska? Vagy mi?
#12-3-4: Ezeken akkorát szakadtam:DD
Igen, csak annyit tesz a dobozba, ami épp elfedi az alját, a macska nem tudja elkaparni(amikor kint van a nő és nyitva az ajtó, hallom, hogy percekig az üres műanyagot kaparja a macska, amíg a másikat kint tisztogatja).
Igen amúgy, mindig meséli, hogy jaj, mennyit rombolnak, megér pakolni utánuk, meg mindennap 3x felmossa az egész folyosót az emeleten meg a lakást, úgy, hogy mindenki jól lássa:D
Azért viszi ki, mert porzik az alom. Vagyis azt mondja. ..
Uhh.. minden lépcsőházban van egy szénné frontinozott dilis mamika??? :D
Nem tudja használni az almot, azért takarít ennyit! 6-8cm magasan töltse fel! ;)
Oké:D
Köszi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!