Úgy alakult hogy a férjemmel elválunk. Hogy lenne a legjobb a cicáknak szerintetek?
Pici koruk óta nálunk vannak az egyik 2 éves lesz a másik 1 éves
Engem nagyon szeretnek, a férjemet kevésbé de mostanában hozzá is ragaszkodnak..
Én fogok elköltözni, de sok helyen olvastam hogy megviseli a cicákat a helyváltozás..
vigyem őket magammal vagy hagyjam őket itthon a megszokott helyükön?
Nagyon szeretem őket, és tudom hogy nagyon nehéz lenne őket itt hagyni, de én azt szeretném hogy nekik legyen a legjobb, ha már nekünk “nem jött össze”
Annál maradjanak aki jobban tud gondoskodni róluk. Ha te vagy ez a személy, aki eddig is ellátta őket, enni adott, játszott velük, takarította az almot, akkor vidd magaddal. Egy költözést túlélnek, csak az új helyen ne menjenek ki pár hétig ha kijárósak. A saját ágyuk, bútoruk ha viszed, az segít nekik megszokni az új lakást. Csak nehogy szétválasszátok őket, az a legrosszabb!
És te sem lennél magányos a költözés után :)
Sajnos nagyon sokszor költöztem már az utóbbi években. A cicám az utazás során nyűgös volt és az első órákban az új házban. De hamar megszokta. Szerintem az segít a legtöbben, ha a kedvenc bútorait, székeit, cuccait viszed magaddal és érzi az illatukat meg úgy összeségében ismerős környezet lesz neki. Illetve legyél ott velük, nyugtasd őket. Lehet néhány napig szokatlan lesz, de meg fogják szokni, hidd el.
Persze az exeddel beszéld meg, hogy mit szól hozzá, vihetned őket te?
De szerintem tedd meg. Annyi, hogy macska biztos legyen az új lakás (gondolok pl az erkély vagy ablakok hálózására)
Nálam is küldözgeti a képeket, együtt fekszenek, játszanak, de almot én takarítsak, orvosnál én fizessek, én gondoljak féregtelenítésre.. hát jön is velem a cica, ha arra kerül a sor!
Semmiképp ne felezzétek el a cicákat, 1-2 nap alatt megszokja az új helyet egy cica, ha ott vannak a cuccai!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!