Miért csinálja ezt vele a macskám?
Miért a lábánál kell aludnia mindig mindegyiknek?
Alhatnának a fejemnel is és akkor neki tudnám támasztani a telefonomat.
6 benti macska van, de mind a lábánál alszik.
Örülj neki, hogy nem a fejednél alszanak, ritka idegesítő tud lenni, amikor csikiz a bajszával, vagy a fenekét az orrodba dugja :)
A telefont meg hagyd a hálószobán kívül, minél távolabb van tőled éjszaka, annál jobb.
A macska családszerető állat, de meg kell neki teremteni azt a saját kuckót, ahol alszik. Ez a te dolgod. A telefont, pedig, hacsak nem akarsz rákot, azon belül is agydaganatot kapni, nem a fejednél, hanem egy másik szobában tartod, vay este 10 után kikapcsolod, és reggel 7-ig úgy is tartod.
Éjjel nrmális ember nem hív senkit, csak a mentőket, a rendőrséget vagy a tűzoltóket. Arra pedig van segélyhívó, vonalas telefon - sőt! normális országokban tudják, hogy az elavultnak titulált telefonfülkék közül is meg kell tartaniuk egyet-egyet, lévén, ha igazán baj van, a vonalas telefon ezerszer megbízhatóbb, mint a mobil.
Este szoktam filmet nézni telon,és akkor pont jó lenne ha ott fekudnének.
Az nem fáj nekik ha neki tamasztom a hátának.
De így még a lábam sem tudom kinyujtani, nehogy megtudjam őket.
Van helyük, de sosem ott alszanak.
Ágy, kanapé, szék.
Tudom, hogy nem arra való.
De gondoltam osszekotom a kellemest a hasznossal..
Viszont a macskákat ez nagyon nem érdekli..
Hiába cseréltem meg a párnát, aacsekegy utána. Csak lábbal alszanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!