Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Megmérgezték a cicám vagy...

Megmérgezték a cicám vagy mérgezett patkányt evett nem tudom, viszont túl későn fedeztem fel. Már alig van benne élet. Mit csinálják?

Figyelt kérdés
Alig kap levegőt.Én azonnal kihívnám az állatorvost az anyám viszont azt mondja,neki nincsen pénze.Nem tudom mit tegyek.
2019. dec. 14. 15:23
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Szándékos állatkínzás egy beteg állatot ilyen állapotban tartani 😡 kérd meg a szomszédot, vagy valakit hogy hadd telefonálj tőle az orvoshoz. Remélem még van esélye a cicának. Anyádnak meg boldog karácsonyt
2019. dec. 15. 14:30
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sokan nem értik meg hogy gyerekként semmit nem tud tenni az ember.... És bizony nekünk is sokszor volt ez, hogy nem volt pénz a macskának kajára sem, nem hogy orvos, oltás, stb.... Egy dolgot tehetsz: ezután ne vigyétek haza semmilyen állatot. Ha anyádéknak nincs ennyi felelősségtudata, akkor legyen neked, bármennyire is fájó. Ha lesz saját kerested, akkor majd tudsz talán felelősen állatot tartani. Ez nem a te hibád, sok az ilyen felnőtt.... Sajnos.... Értem, hogy a nincsből nem lehet, de akkor nem kell állatot tartani.

Szetencsére mára sokat változott a felfogás állatokat illetően (bár még azért jócskán van mit javulni e téren).

Amióta van saját kerestem, saját házam úgy tartom az állataimat, ahogy azt "kell".

Eddig még nem volt olyan év, hogy ne lett volna kB 300 ezres állatorvosi számla... :/

2019. dec. 16. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!