Ti láttatok már bőrkeményedést macskán?
Úgy egy hónapja jött ki a macskám mancsain ez a cucc, állatorvos szerint belelépett valamibe és bőrkeményedése lett, magától el kellene múlnia. Hát, nem múlik, sőt, mintha terjedne is, most már az összes talppárnája fehér "hálós". Kőkemény, nem fájlalja egyébként, szóval lehet, igaza van a dokinak. Láttatok már hasonlót, szerintetek mi lehet?
Ó, remek. Én is úgy gondoltam egyébként, hogy nem bőrkeményedés lesz az, csak próbáltam már megszavazni valamit bizalmat az orvosnak, mert úgy cserélgetjük őket, mint a koszos zoknit, valamelyikkel folyton összeveszünk.
Ezt a csapatot sokan dicsérik, gyönyörűen műtenek, a macskák is megszokták már őket, de a kevésbé égető esetekkel egy fiatal, valószínűleg kezdő orvos foglalkozik és folyton olyan érzésem van, hogy nem tud válaszolni a kérdéseimre és kb. vaktában lövöldözik. Szóval szerintetek is kezdhetem megint a kutatómunkát új hely után? :(
Persze. Azonnal keress másik orvost.
Lehet komolyabb baja is.
Majd írd meg mi a baja a cirmosnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!