Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Évek óta könnyezik a cicám...

Évek óta könnyezik a cicám egyik szeme, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nekem nincs pénzem, nem az és cicám. Egyszer kapott gyógyszert, cseppet tőlem, de utána mint abbahagytad, újra kialakult...
2019. nov. 22. 11:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Szüleim nem viszik el, ő macskájuk.
2019. nov. 22. 15:11
 12/17 anonim ***** válasza:
27%
Iratsz fel haziorvossal tobradex szemcseppet, 1000 ft, kapja napi 2x, ket hetig es kesz. Ha ennyit nem birsz megtenni erte akkor hagyjad szenvedni.
2019. nov. 22. 15:16
 13/17 A kérdező kommentje:

Ez emberi? Ha vonszolnak a háziorvoshoz, akkor sem megyek, nekem sem ír fel semmit és kicsinál, ha oda merészelek menni... Ez kilóve emiatt, fel sem írná. Iratsz, ugyanmár... Lehet máshol így van, itt beszólogat, bunkó, ha betegen is odamész. Ja nem, nyugtatót írogatna, meg menjek pszichológushoz 16 évesen... Mert szerinte nem akarok iskolába járni, és alapból utál, ezt kihasznlája a poziciójából fakadóan. Inkább akármilyen betegség, de amit tesz miatta veled, meg hülyíti a szüleidet, az felülírja. Egynkisgyerek meghalt miatta, mert ugxanezt csinláta, közben a veséje begyulladt és meghalt. Velem is volt ez, hetekig hánxtam, rosszabodott, a szüleimet hülyítette, hogy tuti terhes vagyok, vagy bulémiás, meg nyugtatókkal tömtek, közben kezeletlen akut vesegyulladásom volt. De én túléltem, az a kisgyerekkel évekkel előtte nem. Másrészt egy sima influenza miatt sincs joga bnátani senkit...

Persze, 1000 forintim van. De már kapott antibiotikumot, meg szemcseppet rá, de mihelyst abbamaradt a gyógyszer, visszajött neki. De lehet patikában kérek vakamit de a fülrühes gyógyszere is most volt 4500 forint, amit vettem neki és enm használt, mert a fülét is rúgta... Mondjuk ott van állatdoki, lehet mond rá valamit, aztán max. nem hozom el. Megpróbálom.

2019. nov. 22. 15:29
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Menj inkább állat patikába, ott talán adnak tanácsot. De orvosi vizsgálat nélkül nem lehet tudni hogy mi okozza és melyik szer fog használni.

Ha nem bírtok gondoskodni az állatról, akkor minek tartjátok? Egy szemcsepp nem a világ vége, de szerencsétlen cica évek óta küszködik mert nem foglalkoztok vele. Ha komolyabb baja lenne, mit tennétek? Legalább az oltásokat megkapja?

2019. nov. 22. 15:45
 15/17 anonim ***** válasza:
45%

Évek óta nem tudod összekapargatni a zsebpénzedből az orvosi vizsgálat árát.

Mi kellett? Xbox? PS4? iPhone?

2019. nov. 22. 18:13
 16/17 A kérdező kommentje:

Állatpatikára gondoltam... Valóban nem írtam oda. Be is vinném, de falun lakunk, kocsi kell a szállításához, boxja sincs.

IPhone, te hülye vagy? Mikor lesz nekem az.... Leginkább kaja. De biztos minden fiatalnak iphone kell, meg annyira a legnagyobb problémája, hogy a legújabb iphinet követeli. Videójátékot meg soha nem hasznlátam.... De tuti...

Nem, nem kap oltásokat... Ivartalnítva van viszint, ami jó dolog... Ha nagyon beteg lenne elvinnék. Van még mellette másik 4 cica.

2019. nov. 22. 18:30
 17/17 anonim ***** válasza:
97%
Mindenképpen orvos. Enyémnek harmadszorra sikerült megtalálni a megfelelőt.Az első kettő csak a tünetet szüntette meg. Humán gyógyszert csak orvosi utasítással szabad használni!!
2019. nov. 22. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!