Évek óta könnyezik a cicám egyik szeme, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Nekem nincs pénzem, nem az és cicám. Egyszer kapott gyógyszert, cseppet tőlem, de utána mint abbahagytad, újra kialakult...2019. nov. 22. 11:07
1/17 anonim válasza:
Azért egy kis kamillateára tellene...
2/17 anonim válasza:
"Évek óta könnyezik a CICÁM egyik szeme. Nekem nincs pénzem, NEM AZ ÉN CICÁM."
Ember legyen a talpán aki ebből megállapítja hogy kié az a szerencsétlen állat. Kamilla-tea, ahogy az első írja, ha valami lightos irritáció akkor az helyrehozza. Ha nem, akkor el kell vinni orvoshoz és kap szemcseppet. A gazdája vigye el, bárki is az:D
3/17 anonim válasza:
Évek óta? És még mindig nem vitték orvoshoz?
4/17 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy a kamilla használna neki már...
2019. nov. 22. 13:00
5/17 anonim válasza:
a kamillatea száritja a szemét...ezért nem szabad azt használni....
Allergia is okozhatja, mindenképpen érdemes egy orvos véleményét megkérdezni.
6/17 anonim válasza:
Nevezd el Szüz Máriának. Aztán hirdesd meg a közeli templomban, hogy nálad némi adományért cserébe meg lehet simogatni a könnyezö Szüz Máriát. a bevételböl pedig vidd el állatorvoshoz.
7/17 anonim válasza:
A te cicád, de nem a te cicád. Most akkor MI VAN?!
9/17 anonim válasza:
Akkor akié a cica, vigye el orvoshoz. Ezt látatlanban nem lehet megállapítani.
10/17 anonim válasza:
Vagy troll vagy, vagy ne írjam le, micsoda.
A cicád szeme könnyezik, de nem a te macskád. Akkor mégis, hogy van tudomásod arról, hogy ez van?
Ha van gazdája, nem a te büdzséd bánja, ha a tulajjal elviteted dokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!