Baj, , ha egy kölyökmacska nem eszik egésznap egy falatot sem? Finnyásság miatt, szóval nem beteg.
Nem, itt egyedül a te felfogásoddal van a baj!
Csinálj amit akarsz, de ha olyan űberokos vagy, akkor minek írsz ki kérdést?
Csak a dühből éheztetett kölyökmacskádat sajnálom, te egy ökör vagy!
(Tényleg be kellene vezetni a jogosítványt az állattartáshoz!)
Na most a cicád sovány, alultáplált?
Az applaws/purizon tápot megeszi? Ha a tápot megeszi, akkor nem baj, ha az egyéb dolgokat nem. Táp és víz legyen előtte.
Amikor úgy tetszik neki akkor eszi meg.
Én meg pont, hogy úgy tudom, hogy amit kap a macska kölyöknek, azt fogja felnőttként is megenni, tehát ezzel pont a válogatósságot próbálom elkerülni, te nagyon okos!
Azért írtam, hogy mindenki hülyeséget ír, mert írtam, hogy normális kaját kap, csak néha kap egyebet is mellé, ami amúgy nem tescos párizsi, hanem többnyire máj, tojás, hal, házilag neki készített májkrém(amibe nyilván nem teszek sót) meg hasonlók, erre tovább írogatjátok, hogy éheztetem, meg szarokkal tömöm. Nem éheztettem, mivel ott volt előtte a kaja, volt lehetősége egésznap enni.
Egyébként 3x etetem egy nap, kicsi száraz mellé kicsi konzerv kaja és laktózmentes tej. Szárazból mindig 2-3-t keverek, így bőven van lehetősége akármit enni, ami neki tetszik. Nincs éheztetve, barmok.
Nézd a macskának is van ízlése.
Mint neked.
Ha nem kell neki akkor nem kell.
Őt nem érdekli, hogy te mennyiért vetted azt a konzervet.
Ez csak téged bosszant.
Fogd fel úgy, hogy kipróbáltad és nem kell neki.
Szerintem elég lenne neki, ha jó minőségű táppal etetned, ha éppen olyat főzöl akkor adsz belőle nekivalot.
Még legfeljebb vitaminokat.
Az hogy külön főzöl neki, nem lesz jó.
Ugyanezt fogod csibalni 10év múlva is?
Az én macskám ugyanazt a márkát eszi kölyökkora óta, de ennek ellenére simán belenyal az ideiglenes macska sokkal rosszabb minőségű tápjába, ha nem figyelek.
Minden macska külön egyéniség, nem dühösnek kell lenni, mert az senkinek sem jó, hanem megoldást találni, amit itt sokan kínáltak is.
A tonhal olajos, a macska nem szereti az olajos cuccokat.
Kifejezetten macskának való tonhalkonzervet vegyél neki (pl greenwoods), máris sokkal nagyobb örömmel fogja enni.
Lehet bármilyen drága, amit vettél neki, egy macskának akkor is szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!