Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nem eszik, nem rosszalkodik a...

Nem eszik, nem rosszalkodik a cicám, beteg lehet?

Figyelt kérdés
Van egy ideiglenes cica a másik szobában és az ajtó alatt szoktak egymás felé szimatolni. Elkaphatott vmit, ha nem is érintkeztek közvetlenül?
2019. okt. 31. 07:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%

Az étvágytalanság, levertség gyakran betegség jele.

Nem biztos, hogy a vendégcica a ludas, de simán elkaphatott tőle valamit.

Vagy cipővel hordtatok be valamit, bármi állhat a háttérben.

Ajánlom, hogy legalább hívd fel a dokit a panaszokkal. Ő majd megmondja, hogy hogyan kúráld ki házilag (egyedül ne csinálj semmit) vagy vidd be egy átvizsgálásra.

2019. okt. 31. 09:17
 2/11 A kérdező kommentje:
Nekünk megvannak az oltásaink, de tudom, hogy van olyan, amire nincs oltás, se gyógymód, ezért féltem.
2019. okt. 31. 09:37
 3/11 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem meg lehet az ok az is, h új cica van a közelében és ideges. Hány napja van ott és még meddig lesz?
2019. okt. 31. 09:47
 4/11 A kérdező kommentje:

Úgy egy hete. Folyton az ajtóban fekszik és szimatol a résnél.

Nem tudom meddig marad.

2019. okt. 31. 11:07
 5/11 anonim ***** válasza:
50%
Szm vidd el dokihoz, de lehet, h O se talal mást ,mint, hogy ideges. Nem pisil ossze-vissza?
2019. okt. 31. 11:08
 6/11 A kérdező kommentje:

Nem.

Lehet, hogy "csak" ideges, de nem lehet beteg?

2019. okt. 31. 11:12
 7/11 anonim ***** válasza:
69%

Minden lehet. Lehet csak ideges. Lehet hogy beteg.

Biztosat csak a doki tud mondani, ha valóban annyira aggódsz érte, akkor mihamarabb vidd el. (jobb félni, mint megijedni)

Mi a monitor mögött semmiképp.

2019. okt. 31. 11:22
 8/11 A kérdező kommentje:
Oké, persze felhívom a dokit, csak az érdekel, hogy ha közvetlenül nem találkoznak, hanem egy résen átszimatolnak, akkor megbetegedhet-e?
2019. okt. 31. 11:31
 9/11 anonim ***** válasza:
68%

Igen lehet beteg. De ne telefonon értekezz a dokival, hanem fogd a macskád és vidd el hozzá.

Bírom az ilyen kérdéseket, mikor az állat a gazdi pici szembogara nem jól van, akkor valahogy alig akarják orvoshoz vinni. Pedig ezt kívánja a józan paraszti ész, ráadásul nem kéne napokat várni, mert ha gebasz van, az se biztos, hogy menthető. Ha szereted az állatodat és aggódsz érte vidd orvoshoz.

2019. okt. 31. 11:42
 10/11 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy nem tudod meddig marad? Azt tudod egyáltalán, hogy hogy került oda az az idegen macska? Nem a tied a lakás, vagy mi?
2019. okt. 31. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!