Kaphat a kölyök cica konzerv tonhalat?
Figyelt kérdés
Fél éves lesz 1 hét múlva. Sós lében vannak a tonhal darabkák.2019. nov. 19. 10:53
1/10 anonim válasza:
Inkább ne. A spec. macskakaja (kiscicáknak való) jobb volna neki. Az embernek való konzervkajákban sok tartósítószer van, amivel a te szervezeted megbírkózik, az övé esetleg nem.
2/10 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm szépen a választ!
2019. nov. 19. 11:01
3/10 anonim válasza:
Igen!
Sőt, emberi gyerekek is ehetik!
4/10 anonim válasza:
Ja, és 6 hónapos macska már nem kölyök.
5/10 anonim válasza:
Nálam már 8 hetesen az anyjuk által szomszédból lopott halfejen nyammogtak. Nem hiszem, hogy bajuk lenne töle, de tény, hogy macskakaja jobb nekik és még olcsóbb is.
6/10 anonim válasza:
Szoktam neki adni sós leves konzerv halat. Leöntöm a sós levet, átöblítem, kinyomkodom a halat. Nagyon szereti.
7/10 anonim válasza:
A fűszeres olajat öntsd le róla és eheti nyugodtan. Én nem állítanám bátran azt hogy a macskatápok annyira egészségesek ugyanis sok macsekom daganatos lett amíg csak azzal etettem őket.
8/10 anonim válasza:
Kapjon inkább olajban elrakottat az olaj nélkül! A sok sótól könnyen veseköve lesz. Pici olaj még jót is tesz, nem akad meg a szőrgolyó a beleiben! És ne a konzervet tedd le, mert elvágja a nyelvét a széle. ;)
9/10 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2019. nov. 20. 18:16
10/10 anonim válasza:
Komolyan, egy 6 hónapos macska nem kölyök? Hogyne lenne az? 1 éves koráig kölyök egy macska. :D Jézusom.
Én is olyat vennék neki, amiben nincsen só, nem tesz nekik jót. Sima olajosat vegyél, amiről leöntöd az olajat, és én kicsit át is törölném, hogy ne csurogjon még róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!