Egy tricolor és egy vörös macska mellé hamuszürke vagy fehér cicát választanátok?
Figyelt kérdés
Furcsa kérdés, nem is az, hogy melyik 'illik', hanem Ti a helyemben melyiket szeretnétek? Szürke vagy fehér?2019. nov. 13. 08:06
1/5 anonim válasza:
Mindig a tulajdonságai voltak a döntőek, ha állatot választottam magam mellé. Kivételek voltak a valamilyen nyomorúságból mentett állatok, mert azoknál még a tulajdonságaikat sem néztem, csak azt, hogy segítségre szorulnak.
2/5 anonim válasza:
Szia! Macskások körében van egy íratlan szabály, hogy ezt a kettőt sosem keverjük, ha mégis, akkor már semmi mást nem teszünk oda harmadiknak.
3/5 anonim válasza:
Macskás vagyok és erről még soha nem hallottam. Nekem is van trikolór, vörös és fekete, gond nélkül.
Lehet, hogy ez a tenyésztők esetében valamilyen szabály, de ivartalanított, kedvtelésből tartott házimacskák esetében nem látom a problémát.
Esetleg ha megindokolnád, nagyon leköteleznél!
4/5 A kérdező kommentje:
Gondolom baromkodott.
Köszi az értelmes válaszokat.
Igazából az érdekelt volna, hogy ha lenne egy vörös meg egy 3színű cicád és szeretnél egy 3.-at, akkor fehér vagy szürke lenne-e, vagy milyen?
2019. nov. 13. 09:38
5/5 anonim válasza:
Amelyiknek zöld vagy kék a szeme, vagy szebb az arca.
Van egy csodálatos fehér cicánk, imádjuk, mert olyan mint egy kutya, okos, szófogadó, kedves, ragaszkodó.
Szürke cicám még nem volt, de azok is gyönyörűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!