Hiába kapott a macskám szurit macska náthára nem múlik. Volt valakinek igen és ha igen mi segített elmúlasztani?
Figyelt kérdés
2019. nov. 12. 12:23
11/14 anonim válasza:
Így van utolsó! Ettől függetlenül szoktak antibiotikumot adni súlyosabb esetben, hogy lehúzzák a másodlagos bakteriális fertőzéseket. Magára a vírusra viszont az antibiotikum valóban semmilyen hatással nincs. Az immunrendszert kell támogatni, hogy felülketekedjen a víruson.
12/14 anonim válasza:
Hozzánk is hoztak egy macskanáthás cicát, akkor még nem tudtuk, hogy az. Több macskánkat is megfertőzött, volt 2 cicánk azokat is megfertőzte és el is pusztultak sajnos. Pedig kórházba is, állatorvoshoz is vittük őket. 😐 Már felnőtt, de még mindig nem nőtte ki teljesen. Az az érdekes, hogy a felnőtt macskák nem kapják el tőle, gondolom azért mert erősebb az immunrendszerük, mint a kölyköknek. Viszont most az egyik kölyök megint szortyog, annak ellenére, hogy megkapta a védőotást. 😕
13/14 anonim válasza:
Ha kölyök még akkor kinőheti, ha nem akkor lehet nem fog elmúlni.
14/14 anonim válasza:
Nekem tavaly kapott el valamit a cicám. Nagyon féltünk hogy túléli vagy sem. Az orvos 50%-ot adott neki. Vettem akkor egy vírus elleni cseppet allatpatikában. Gyógynövényes volt ha jól emlékszem. Nagyon sokat segített! Erőre kapott és sok odafigyeléssel de meggyógyult! Azt hiszem hogy még mindig lehet kapni ilyen cseppet. Allatpatikában segítenek! És persze az állatorvos!!! Minden másnap hordtuk a következő szurira. Annyira rosszul volt, hogy nekem is fájt. Szégyeltem hogy nem oltattam be előtte....igen! A megelőzés nagyon fontos lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!