Beteg a cicám, de nincs pénzem állatorvoshoz vinni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Olyan mintha belekapott volna a szemébe. Be van gyulladva a bal szeme fölött, de olyan mintha rá menne a gyulladás a szemére. A szüleim nem igazán foglalkoznak vele. Kamillás vattával törölgetem neki. Mit tegyek?2019. nov. 9. 18:25
11/15 anonim válasza:
Esetleg vidd el az orvoshoz, és beszéld meg vele hogy később majd kifizeted.
12/15 anonim válasza:
11-es: és miből fizeti ki "később"? Az állatorvos nem segélyszervezet. Az egy dolog, hogy HA úgy gondolja, elengedheti a munkadíját vagy annak egy részét, de akkor is vannak költségei (az ellátáson kívül rezsi, stb.) Miért ő faragjon rá, ha a kérdező szülei felelőtlen id*óták? Persze, ha a gyerek bemegy, az állatorvosnak meg nem esik meg a szíve a kétségbeesett gyerek-beteg macska kombón, akkor ő a sz*mét. A boltba sem jut eszébe senkinek "majd hozom a pénzt" jelleggel elmenni...
(Amúgy a kérdezőnek már válaszoltam, 2-es voltam)
13/15 anonim válasza:
Ja mert szerinted mindenkinek csak a pénz számít 12-es!
Egyértelműen rávilágítottál a saját lelkivilágodra, csak másra szeretnéd kivetíteni. Undorító.
14/15 anonim válasza:
OFF: Egyetértek a 12-vel. Ilyen alapon naponta beeshetnének "majd hozom a pénzt" kéréssel. A doki sem mondhatja a gyógyszerrendelésnél, hogy majd ha fizetik a tartozást, én is küldöm a pénzt és sorolhatnám a rendelő fenntartásával kapcsolatos költségeket is. Mikor az enyémnek szem problémája volt, kb. 15 e. Ft-ba került a kezelés, gyógyszerek stb. Lehet engem is leoltani, de ez a véleményem. ON
15/15 anonim válasza:
Egyenlőre vegyél a patikában Septosyl szemkenőcsöt. Ezt recept nélkül adják. Ez egy antibiotikumos szemkenőcs embereknek. Szerintem ez is segíteni fog. Kb. 1700 Ft-ba kerül. Ha van otthon a családban szemkenőcs ami maradék, akkor azt is felhasználhatod. Nagymamádat, rokonokat kérdezd végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!