Miért nem használja a macskánk a cicaházát?
Készítettem neki 1 bélelt (hungarocell), kartondobozos megoldást ajtóval. De valamiért nem használja. Bemegy, fordul 1-2-t, aztán nem marad ott. A régi kis ideiglenesben aludt, amit kiskorában kapott, de az túl nyitott ezekre a hideg időkre, nem kaphatja vissza.
Mit tegyek, hogy használja? Tettem bele kaját, kiette, de semmi változás. Rendeltem macskamentát, majd beleszórom hátha, meg vastag, puha matracot (jelenleg régi pólók vannak bent), de ha az se fog hatni, akkor nem tudom mit tegyek vele.
Tanácsok? Vágjak rá ablakot???
Sajna a régi annyira szét van vágva, hogy abból már nem lehet béleltet kerekíteni. A szomszédoknál hesszel a kis hülye, de ott sincs védett hely. A mi teraszunk be van építve, ott tudná meghúzni magát a dobozban.
A régi csak egy sima A4es papír tartó karton volt, az újban eredetileg valami irodai ketyere, talán kv főző. Megpróbálok szerezni neki egy papír tartó kartont, aztán azt kibélelni valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!