8 hetes kiscicám nagyod durván játszik, harap! Hogy szoktassam le róla?
Figyelt kérdés
egyre erősebben harap, nem tudom mit icsnálja kvele, ha a nozijára koppintok játéknak hiszi...2010. júl. 17. 18:06
11/15 A kérdező kommentje:
akkor azthiszem ötvözöm a válaszokat :) már csak leszokik róla, most is a bokámat rágja :D
2010. júl. 17. 20:35
13/15 anonim válasza:
A kezed,lábad helyett vegyél,vagy eszkábálj macskajátékot és játszatok azzal.
Azt olvastam egy könyvben,hogy pici korától nem szabad kézzel,lábbal játszani a cicával,hogy ne tekintse játékszernek,hanem valami tárggyal.
egyébként is ki fogja nőni,de azért jobb ha már most sem hagyod neki.
14/15 anonim válasza:
A mi Sheebánk 10 hetes, ő is harapott, karmolt. Ha rögtön a "támadás" pillanatát követően megfogod a mellső mancsok alatt (a "hónaljánál"), magad elé emeled, rácsapsz (nem nagyot!) az orrára, hangosan "Nem szabad! Rossz!", aztán az arcára fújsz, le fog szokni róla... Hagyni nem szabad, szokja meg, hogy te vagy a gazdája és nem fordítva, ergo nem "azt csinálok ami én akarok" helyzet. Nem első cica, az elsőt sajnos páromék elcseszték a "majd kinövi" hozzáállással, jelenleg antiszociális és mindenkire 20 karommal támad aki elmegy mellette.
15/15 anonim válasza:
Az én kis 8 heteskémmel is ez a gond.... Tiszta sebes a karom már, ja és már fújtat is, az a legrosszabb, mert később meg bekattanhat és rámtámad :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!