Hogy szoktassam be kinti házi kiscicám?
Figyelt kérdés
Nyolcadik emeletről van szó.És mamáméktól jött szobatisztán2010. febr. 25. 18:29
1/11 Kankalin válasza:
ültess neki 3-4 jó magas fát...
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon vicces!
2010. febr. 25. 18:38
3/11 anonim válasza:
Beviszed és kész. Nyugis alvóhely, félreeső helyen cicawc de tudjon róla, víz, kaja is tudja hol van és ennyi.
4/11 anonim válasza:
Én megértem a problémát, kinti cicát nevelek át éppen bentivé. Ő nagyon nem akarja, bár szeret bent lenni-de kint annál inkább. Csak féltem. Szerintem szoktasd pórázhoz, és legyen legalább két időpont naponta, amit várhat, hogy akkor kiviszed.Nagyon lassan fog hozzászokni, mert kint ugye rengeteg kaland várja.
5/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
A szóbanforgó kiscica mamáméknál fog megszületni május-június környékén,de nem szeretném,hogy meglepetés érjen!
2010. febr. 26. 17:24
6/11 anonim válasza:
figy:ha berendezed a szobádban egy kis sarkot ahol tud bújócskázni magával és arra felé legyen az ágya a wcje a kaja az innivaló és akk tudni fogja hogy tud ott játszani is és élni is
7/11 anonim válasza:
Vidd be, és szeretgesd. Macskafészket csinálj, kaja, víz, kosár, homokláda
8/11 anonim válasza:
Szerintem egyszerűen vidd be.. eleinte sokat foglalkozz vele,(meg persze utánna is) de a legelején Főleg!Meg az elején a nap akár felét is töltse kinn.(megszokás) hagyd h felfedezze a lakást, és ahogy előttem is írták legyen megszokott időpont amikor kiviszed.. lehet hogy wc- zni is akkor fog inkább. de legyen alom.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat.
Remélem semmit nem rontok majd el!
2010. márc. 21. 17:29
10/11 anonim válasza:
nem értem
honnan tudod hogy szobatistalesz
ha most fog megszületni
Nyolcadik emeletről van szó.És mamáméktól jött szobatisztán :)
be viszed,minél kissebbkorába,és megszokja:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!